• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2020

20:00

ČUDO PRIRODE! Sinu rodila brata blizanca 10 GODINA KASNIJE!  Kada čujete kako - BIĆE VAM SVE JASNO!

Zanimljivosti

ČUDO PRIRODE! Sinu rodila brata blizanca 10 GODINA KASNIJE! Kada čujete kako - BIĆE VAM SVE JASNO!

Podeli vest

Neverovatno!

Žena u Kini rodila je blizance u razmaku od 10 godina, prenosi Njujork post.   Majka, koju lokalni mediji identifikuju samo kao gospođu Vang, u utorak je rodila zdravo dete iz zamrznutog embriona 10 godina posle rođenja njenog prvog sina. Oba embriona nastala su u istom ciklusu vantelesne oplodnje. Jedan su joj lekari usadili odmah, dok je drugi embrion bio zamrznut 10 godina. 

VRATILA MU MILO ZA DRAGO! Muž se žalio da mu žena nije dobra domaćica, ona mu se OSVETILA! Ovo će svi prepričavati!

Foto: Pixabay

"Iz medicinske perspektive, oni su braća blizanci", rekao je doktor Zeng Ji, stručnjak za oplodnju u bolnici u Hubeiju. 

Vang je prje veštačke oplodnje pet godina pokušavala da zatrudni. Prvi sin je dobio nadimak Lulu, a novorođenu bebu zovu Tongtong. 

SEĆATE SE GLUMICE IZ "POLICAJCA SA PETLOVOG BRDA"? Maja Sabljić danas IZGLEDA OVAKO, a bavi se OVIM POSLOM!

Oba blizanca su u trenutku rođenja imala 3,12 kilograma i obojica su rođeni carskim rezom. Otac dece je rekao da su se odlučili za novu bebu nakon što im je Lulu rekao da bi voleo da ima brata ili sestru. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija