• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti.rs

23.06.2020

09:26

IZA ZATVORENIH VRATA ČULI SU SE STRAVIČNI KRICI I DEMONSKI SMEH! Nišlija otkrio kako je sveštenik iz njegove ćerke ISTERAO ĐAVOLA! (VIDEO)

Zanimljivosti

IZA ZATVORENIH VRATA ČULI SU SE STRAVIČNI KRICI I DEMONSKI SMEH! Nišlija otkrio kako je sveštenik iz njegove ćerke ISTERAO ĐAVOLA! (VIDEO)

Podeli vest

Otac Gabriel Amort je bio na čelu Svetskog udruženja egzorcista i imao je podatke o 160.000 posednutosti

Rođeni Nišlija, Mladen P. radio je u Torinu već desetak godina. On i supruga Svetlana živeli su skladno odgajajući Milenu, plavooki devojčurak koja tek beše, te 1991. napunila 11 leta.

-  Kad odemo na feragosto (kolektivni godišnji odmor Italijana u avgustu) i odemo u Jugu, moraćemo da je krstimo u zavičaju - planirao je Mladen da bi mu Svetlana kroz osmeh odgovorila da to govori otkako se dete rodilo...

Negde, sredinom leta u nevelikoj kući na obodu Torina, gde je živela ova porodica, počeo je pakao.

- Prvo su počele da eksplodiraju sijalice, jedna, pa dve-tri, pa pet odjednom. Čak iako nisu bile upaljene. Radio, TV se palio iznenada, sam od sebe, vrata se otvarala - zatvarala, spuštale se roletne. I dok bi Svetlana na primer vrisnula, Milena je sve dočekivala sa nekim osmehom, čudnim, zlokobnim - priseća se Mladen.

(VIDEO) BLAGOJE SE OTARASIO DUHA POKOJNE SUPRUGE: Pop mi oterao ŽENU VAMPIRA, Milunija mi se više NE SVETI!

Mladen se poverio tamošnjem svešteniku pravoslavne crkve u Torinu, koji je jedno pospelodne došao u posetu. Ono što je video, doživeo, je bilo nešto u šta nije mogao da poveruje. Probao je da pročita molitvu, ali je jedva izvukao živu glavu iz sobe nesrećne Milene.

- Pisaću, moliti oca Gabrijela da dođe, pomogne - bilo je jedino što je uspeo da procedi užasnuti sveštenik.

I zaista, posle samo nekoliko dana, tri velike crne limuzine su se zaustavile ispred kuće Nišlije. U pratnji nekoliko sveštenika došao je otac Gabrijel. Ispred kuće, ispred vrata, ispod prozora postavio je po jednog sveštenika...

Posle kratkog pozdrava i nekoliko pitanja roditeljima, otac Gabrijel ulazi u sobu zaposednute devojčice sa još jednim sveštenikom sa rapećem, biblijom i brojanicama...Strogo naređuje da niko ne ulazi ma šta da čuju, vide...

Obred je trajao više od sedam sati. Buka, nesnosan smrad, miris sumpora, vriska, demonski smeh, sve je odjednom stalo. Tišina je bila nepodnošljiva da bi u jednom trenutku, mlađi sveštenik otvorio vrata kroz koja se mogao videti otac Gabrijel kako kleči i moli se, dok je Milena spavala snom pravednika...

SRPSKI SVEŠTENIK ISTERIVAO ĐAVOLA: Mladić je skakao po zidovima i vikao GORIM kao da je u PAKLU!

Ko je bio otac Gabrijel? Da li je zaista postojao ili je naš Nišlija, koji nam je sve ovo ispripovedao, ipak pustio malo mašti na volju?

Ne. Otac Gabrijel je zaista postojao.

Radi se o Gabrijelu Amortu koji je rođen u Modeni u Italiji 1. maja 1925. O njegovom životu se, sve do 1954. kada se zaredio, malo zna sem da je za vreme Drugog svetskog rata bio u partizanima i da se žestoko borio protiv Nacista, za koje je kanije tvrdio da su "sluge đavola" i da su visoki oficiri SS praktikovali satanističke obrede.

Foto: printscreen

Za tu borbu u partizanskim odredima otac Gabrijel je 8. septembra 2016. od Perfekta Rima, uz prisustvo Ministra odbrane Italije dobio "Medalju slobode".

Otac Gabrijel, član reda Svetog Pavla, je 1986. godine postao zvanični egzorcist Vatikana pod patronatom oca kandida Amantinija šefa egzorcista Vatikana koji je na čelu te organizacije bio punih 36 godina.

Otac Gabrijel je sa još šestoricom sveštenika 1990. osnovao Međunarodnu asocijaciju egzorcista koju je Vatikan zvanično priznao 13. juna 2014!

SPALJENA DEVOJKA TOKOM EGZORCIZMA! "Zli duhovi je podigli iznad vatre, pa je spustilu u nju"?!

Otac Gabrijel se nije libio da priča o svom poslu. Napisao je i desetine knjiga. Na svako pitanje u brojnim intervjuima je davao odgovore koji se mnogima nisu ni u Vatikanu sviđali. Pogotovo posle čuvenog slučaja nestanka devojčice iz Vatikana Emanuele Orlandi.Tvrdio je i da je sam đavo bio u Vatikanu i to onda kada je Ali Agdža Turčin ranio Papu.

Otac Gabrijel je preminuo u 91. godini 16. septembra 2016. u Rimu.

Zajedno sa svojim sveštenicima sukobio se sa demonima koji su zaposedali ljude, za vreme njegove aktivne službe čak 160.000 puta u celom svetu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija