• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mogujatosama

24.08.2020

16:17

KOJE SLOVO PRVO VIDITE NA SLICI? Test koji MNOGO GOVORI O VAMA - tačno opisuje vaš karakter (FOTO)

Zanimljivosti

KOJE SLOVO PRVO VIDITE NA SLICI? Test koji MNOGO GOVORI O VAMA - tačno opisuje vaš karakter (FOTO)

Podeli vest

Šta ste prvo videli?

Da li vam se dopada ova šarena fotografija pred vama? Nama je jako vesela i privlači pažnju, ali je njena funkcija zapravo vrlo konkretna - osmislili su je stručnjaci i psiholozi koji su na temelju svojih istraživanja doveli u vezu naše opažanje u vezi sa ovom fotografijom sa crtama naše ličnosti.

Inače je zanimljiv način na koji naš mozak obrađuje informacije, odnosno našem mozgu je potrebno 13 mili sekundi da ono što smo opazili pretvori u informaciju. A sled u opažanju se u tom smislu nije se pokazao nevažnim.

Zato smo za vas izabrali jedan interesantan test ličnosti koji ćete sigurno želeti da uradite. U nastavku otrkijte šta slovo koje prvo vidite na fotografiji zapravo o vama govori!

SLOVO A

Ukoliko je početno slovo ove reči ujedno i ono koje prvo opažate na fotografiji, onda to znači da ste vi jedna vrlo transparentna osoba, koja voli otvorenu komunikaciju, nikad ništa ne tajite, i ne umete da igrate psihološke igrice u odnosu sa ljudima. Takođe ste i jako lojalni, i to je ono što mnogi navode kao vašu glavnu vrlinu. Savet za vas jeste da ostanete takvi, ali da ne polazite uvek samo od sebe, i da uzmete u obzir da drugi sa kojima komunicirate možda nisu tako otvoreni kao vi. 

SLOVO O

Vi ste osoba na koju se svi uvek oslanjanju kada treba pronaći rešenje za neki problem, i uopšte kada treba pronaći izlaz iz neke situacije onda kada se čini da taj izlaz ne postoji. Kao ste dobri u logičnom zaključivanju, i ono za čim drugi mogu da tragaju satima vama vrlo brzo postaje vrlo jasno. Vi ste nekako uvek korak ispred svih. Takođe, niste ljubitelj iznenađenja i spontanosti, već volite sve kao dobro da isplanirate, i da se uvek pridržavate tog svog plana i redosleda. Savet je da ipak shvatite da nije moguće baš sve da iskontrolišete i da ne budete suviše strogi prema sebi.

Slovo R

Vama je organizovanost drugo ime, a prvo ime vam je perfekcionizam. Neverovatno vodite računa o detaljima, i kada nešto i najmanje štrči, vas to izluđuje. Perfekcionizam zahtevate i od drugih, a ne samo od sebe. Vi jednostavno ne umete da štedite sebe, i da dozirate svoj trud, pa da procenite oko čega je potrebno da se potrudite 100 %, a kada do cilja možete da dođete i uz manje napora. Zato na koncu umete često da budete jako iscrpljeni. To vas ipak ne sprečava da uvek nastavite po starom. O tome bi trebalo da povedete računa.

Slovo S

Ako je prvo slovo koje opažate slovo S, to znači da ste vi jedna jako smirena osoba, kojoj je najvažnije da ostane izvan bilo kakvog potencijalnog konflikta. Pomalo ste i flegma, pa vam nije stalo da pošto poto iskažete svoje mišljenje. Štaviše, vrlo često ćete ga zadržati za sebe, čim procenite da se ono bitno razlikuje od mišljenja vašeg sagovornika. U principu niste skloni nerviranju, i sa vama je lako, a ono na čemu biste mogli da poradite jeste da se ponekad malo više zauzmete za sebe. 

Slovo T

Drugi vas opisuju kao rođenog vođu, ali onog koji ne seje strah i trepet, već poštovanje drugih dobija pre svega svojim delom i radom. Uvek ste pozitivni i optimistični, nasmejani, i nekako uvek stvari uspevate da držite pod svojoj kontrolom. Drugi vas ujedno doživljavaju kao nekog ko je inspirativan i ko odiše inteligencijom. Jednostavno ste uvek omiljeni u društvu. 

Slovo E

Ukoliko je slovo E ono koje vi zapravo prvo uočavate, onda je najbolji opis vas da ste jedna pre svega umetnička duša. Mašta vam je uvek na zavidnom nivou, a onda kada odlučite da je sprovedete u delo, do izražaja dolazi sva vaša kreativnost. 

Ono o čemu morate da povedete računa jeste da vaša kreativnost ne ostane neiskorišćena. Možete je primeniti u različitim segmentima života i postići zaista fantastične rezultate. Takođe, ne podnosite unapred definisana pravila koja bi vas u tome sputavala. Vi ste pre svega individualac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija