• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: komicnistatusi.rs

07.10.2020

00:08

RADILA SAM KAO ČISTAČICA TOKOM KORONE, a onda sam pronašla ZABRANJENU SOBU! Zaposlila se kod BOGATAŠA, a kada odu na put uvek je radila JEDNO! ŠOK ISPOVEST

Zanimljivosti

RADILA SAM KAO ČISTAČICA TOKOM KORONE, a onda sam pronašla ZABRANJENU SOBU! Zaposlila se kod BOGATAŠA, a kada odu na put uvek je radila JEDNO! ŠOK ISPOVEST

Podeli vest

Sada više ne mora da radi, to je sigurno

Nepoznata žena podelila je ispovest koja je postala viralna na društvenim mrežama. Mnogi je zbog toga osuđuju, a neki kažu da bi reagovali potpuno isto kao ona. Evo o čemu je reč:

"Radila sam kao spremačica dok nisam našla zabranjenu sobu…

Otišla sam u inostranstvo ne pitajte kako se snalazim, korona me je upropastila. Izgubila sam posao i nadu tokom pandemije koronavirusa, otišla sam da radim kod jedne starice i starca kao spremačica, čistačica i kuvarica. Došla sam da živim i služim u njihovom domaćinstvu uglavnom radnim danima, vikednom sam bila slobodna donekle.

Foto: Pixabay

Kuća je ogromna i čudna, nisu mogli da imaju dece i nema ko da nasledi kuću. Nikad ne kažu kada otputuju negde, samo mi ostave ključeve od kuće i odu, pa sam počela da istražujem kuću i našla jednu zabranjenu sobu! Kopkalo me je da istražujem i krenula sam od zapuštene sobe, a unutra sam našla slike iz njihove prošlosti i saznala da su imali dva sina i ćerku, bio je datum rođena napisan na slikama.

Ne znam šta se zbivalo u toj kući, kada sam pogledala jednu uramljenu sliku videla sam da nema prašine na njoj. Slučajno je pala sa zida i videla sam rupu u kojoj skrivaju novac. Bilo je baš puno para, čekova i nešto zlata… Često sam krišom posećivala tu napuštenu sobu uglavnom kada nisu bili kod kuće i uzimala novac da ne primete. Sav novac što sam “krala” stavljala sam na svom računu da jednog dana kad napustim kuću imam da se snađem" podelila je ispovest nepoznata žena.

Mnogi su u komentarima pisali da nije lepo to što radi i pitali je da li je nastavila sa tim poslom, ali se ishod nikada ne zna.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija