• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.10.2020

09:36

SKINUO JOJ BRUSHALTER BEZ PIPANJA! Ovaj TRIK JE ZLATA VREDAN, pogledajte u čemu je CAKA! (VIDEO)

Zanimljivosti

SKINUO JOJ BRUSHALTER BEZ PIPANJA! Ovaj TRIK JE ZLATA VREDAN, pogledajte u čemu je CAKA! (VIDEO)

Podeli vest

Da li ste i vi ovoliko stručni?

Britanski mađioničar Đulijus Din je veoma popularan na društvenim mrežama, a jedan od trikova koji mu je doneo slavu je onaj na kojoj je svojoj devojci, samo uz pomoć dve krpe, uspeo da skine grudnjak bez dodirivanja (bar ne da mi vidimo). 

Foto: Printscreen You Tube/Julius Dein

Dakle, Din je vezao dve krpe, devojka je čvor stavila ispod majice i puf! Kada je povukao krajeve krpa, brushalter je samo izleteo napolje.  

Ipak, mnogi su skeptični. Iskusnije oko, na početku snimka, može primetiti da devojka uopšte ne nosi grudnjak, to jest da ga je jednostavno "stvorio" iza njenih leđa. Šta ste vi videli?

Pogledajte snimak OVDE.

Foto: Printscreen You Tube/Julius Dein

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija