• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zena.blic.rs

11.10.2020

15:38

JELA JE 51 BANANU DNEVNO, izlečila ekcem, kosa joj je zdravija i mekša, A EVO KAKO IZGLEDA NAKON 16 GODINA!

Zanimljivosti

JELA JE 51 BANANU DNEVNO, izlečila ekcem, kosa joj je zdravija i mekša, A EVO KAKO IZGLEDA NAKON 16 GODINA!

Podeli vest

Poznata blogerka Frili ili popularno "Banana devojka" proslavila se promovisanjem specifične ishrane koju i sama praktikuje, a to je konzumiranje isključivo sirovog voća sa veoma malo povrća i orašastih plodova

Kontroverzna Australijanka, čije je pravo ime Lijan Retklif, redovno na društvenim mrežama izveštava publiku o tome šta jede i od čega se sastoje njeni veganski obroci. Tako je nedavno video na kome doručkuje pola lubenice i ruča veganski sladoled dostigao milionske preglede na TikToku.

Ova četrdesetogodašnjakinja poštuje režim "sirovo do 16h" što znači da ne jede ni kuvanu ni zagrejanu hranu i da jede samo do 16 časova u toku dana.

 

 

Ona sledi još neke principe ishrane - svakodnevno koristi oko 15 banana od kojih pravi kremove ili smutije, a unosi oko 2.700 kalorija na dan.

Frili, naravno, užina opet voće - smokve ili papaju na primer, a za večeru priprema kokos sa karijem i štapiće od povrće.

 

 

- Svaki dan doručkujem pola lubenice preko 13 godina, a kad moram - to radim i javno. To uvek zasmejava i fascinira prolaznike. Kada sam jela mrtve životinje - to nikome nije donosilo radost - napisala je ona jednom prilikom.

Ova veganka je početkom septembra proslavila 40. rođendan, a kaže da su najbolje godine njenog života počele kada je 2014. počela sa ovakvom ishranom i da danas voli svoje telo više nego ikada ranije.

 

 

- Dobila sam analize krvi i lekar mi je rekao da sam u savršenoj formi i da nastavim da radim ono što radim. Ljudi su mi govorili da ću propasti, ali evo prošlo je 16 godina i ja izgledam sve bolje i bolje - rekla je ona i dodala da je u tom periodu smršala 18 kilograma, izlečila ekcem i da joj je kosa zdravija i mekša.

Podsetimo, Frili je postala poznata na Internetu kada se pročulo da jede 51 bananu na dan, premda ona više nije u toj meri zaluđena ovim voćkama!

Foto: printscreen instagram

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija