• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ddl.rs

15.10.2020

11:44

PRVA STVAR koju ugledate na OVOJ slici pokazuje vaše NAJDUBLJE STRAHOVE!

Zanimljivosti

PRVA STVAR koju ugledate na OVOJ slici pokazuje vaše NAJDUBLJE STRAHOVE!

Podeli vest

Da li vaši strahovi u osnovi potiču od traumatičnog osećaja bespomoćnosti koji ste proživeli u jednom periodu života? Da li oni datiraju još od detinjstva ili možda imaju veze sa odnosom prema roditeljima? Rešite ovaj psihoprojekcijski test i saznajte odgovor na ovo pitanje.

Šta vam je prvo zapalo za oko na slici?

 

 

Devojčica

Ako je devojčica bila prva slika koju ste zapazili, to pokazuje kako vaše potisnute emocije najverovatnije dolaze iz detinjstva. To može biti trauma iz ranog detinjstva ili čak u perinatalnoj fazi, tokom porođaja ili u samim počecima života.

Kako je odnos sa majkom ključan, ako je dete provelo previše vremena u bolnici daleko od majke ili je od majke dobijalo vrlo malo ljubavi tokom ranih godina života, moguće je da se to nesvesno reflektuje u razne strahove. Takav je strah od donošenja odluka.

Leptir

Simbolu leptira pripisane su razne vrste značenja. Prema tumačima snova, svetli i šareni leptir je znak dobre nade, novog događaja u životu, nove, srećne faze života. Tamni leptir sa svetlim tragovima na krilima povezuje se s propuštenom prilikom.

Ako ste na ovoj slici videli prvo leptira, moguće je da imate potrebu da pronađete svoj put kroz svoju dušu ili kroz duše ljudi koji su nestali. Takođe, leptir bi mogao da ukazuje na izgubljeno poverenje ili nesvesni strah od smrti.

Jagoda

Smeštena je u središte slike i veća je nego u stvarnosti, u odnosu na okolinu. Jagoda simbolizuje srce i ljubav. Prema jednoj legendi, Venera nije mogla da prestane da plače zbog Adonisove smrti, a iz svake suze koja je pala na zemlju, nastala je jagoda.

Ako ste videli prvo jagodu, to može značiti da strahujete da će se vaša ljubavna veza loše završiti ili ćete se zaljubiti u nekoga ko nije za vas ili ne odgovara na vašu ljubav.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija