• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/informer.rs

18.10.2020

19:01

VELIKA TAJNA DIZNILENDA! Kad padne mrak, a posetioci odu, ONE POČINJU DA RADE - A sve sa jednim ciljem!

Zanimljivosti

VELIKA TAJNA DIZNILENDA! Kad padne mrak, a posetioci odu, ONE POČINJU DA RADE - A sve sa jednim ciljem!

Podeli vest

Volt Dizni decenijama zarađuje na životinjama, ali ne samo praveći filmove o njima!

Kada u Diznilendu padne mrak 200 radnika tek počinju da rade. Reč je mačkama koje su "zaposlene" u ovom zabavnom parku.

Glavni posao krznenih radnika je da noću love miševe koji se, u zabavnom parku prepunom hrane i otpadaka koje ostavljaju ljudi, razmnožavaju neverovatnom brzinom. Upravo zato je uprava Diznilenda na Floridi zaposlila 200 mačaka.

Tajnu je otkrio glumac Rajan Gosling i ispričao je da ih treniraju da postanu komandosi i rade noću!

Foto: Pixabay

Ovu tajnu je prvi otkrio glumac Rajan Gosling, koji je glumio musketara u filmu ove kompanije, jer je u jednom tok-šou programu ispričao da je čuo, a onda i video zaposlene mačke u Diznilendu. On tvrdi da su mace posebno trenirane da rade kao komandosi.

Ko ih je proletos hranio?
Tokom proleća 2020. godine mnogi posetioci Diznilenda su potpisivali peticiju pošto su bili zabrinuti za mačke i uplašeni da ih niko ne hrani, jer je zabavni park bio zatvoren. Međutim, saopšteno je da mačke ne treba hraniti jer moraju da love!

Foto: Tanjug/AP

Ima ih belih, crnih, žutih, šarenih poput tigrova, crno-belih kao evropskih, sivih kao ruskih i sve se šunjaju, vrebaju, šetaju i spavaju. One su toliko popularne da imaju, čak, i svoj sajt, a "Diznilend" prodaje i majice sa njihovim slikama.

Pored mačaka u Diznilendu "rade" i kokoške koje je uprava angažovala sa ciljem uništenja komaraca. Tu je i velika kolonija buba-mara koje spašavaju biljke o lišajeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija