• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/informer.rs

26.10.2020

21:06

Zaboravili su ga 60 kilometara daleko od kuće...POSLE 26 DANA SE POJAVIO, sa ožiljcima, iscrpljen i čupav!

Zanimljivosti

Zaboravili su ga 60 kilometara daleko od kuće...POSLE 26 DANA SE POJAVIO, sa ožiljcima, iscrpljen i čupav!

Podeli vest

Verni pas koga je vlasnik zaboravio na benzinskoj stanici prešao je 60 kilometara do kuće za 26 dana, preneli su kineski mediji.

Pas Dou Dou, star sedam i po godina, ostavljen je slučajno na pumpi, a porodica je tek posle nekoliko sati primetila da ga nema u automobilu, preneo je Dejli mejl.

Dou Dou je mesec dana pokušavao da dođe do vlasnika, koji je ostao bez nade da će ikada više videti svog psa.

Kada se vratio kući, ljubimac je bio potpuno iscrpljen i prašnjav. 

Kiju, vlasnik ovog psa je rekao lokalnim novinarima da je pretpostavio da je Dou Dou ostao u automobilu dok su on i supruga tražili dete, koje se na kratko bilo izgubilo.

 

 

Oni su se sutradan vratili po psa na pumpu i tražili kućnog ljubimca dva sata, ali su odustali.

"Nadali smo se da je preživeo i da ga su ga ljudi dobrog srca usvojili", rekao je Kju za Kijunđiang ivning njuz.

Kada se Dou Dou pojavio na pragu posle skoro mesec dana, ukućani nisu mogli da veruju.

"Bio je skoro neprepoznatljiv, jer je smršao mnogo, ali je i dalje bio onaj stari. Videlo mu se to u očima, sijao je", dodao je Kiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Karma

pre 3 godine

Kad sam radio u Tajlandu, mom prijatelju su u Bangkoku iz dvorišta lopovi ukrali ljubimca retrivera koji je bio neviđena maza i dobrica i prilazio je svakome da se mazi. Tražili su ga nedelju dana po okolnim ulicama bez uspeha. Posle 48 dana retriver se sam pojavio na njihovim vratima, prljav, iznemogao ali presrećan što je kod kuće. Pitaj boga koliki put je taj prevalio i gde je bio odveden. Poznata je priča psa iz Krajine koji je za vlasnicima sam došao u Vojvodinu i pronašao ih. Nema vernijeg ni odanijeg stvorenja od pasa, ko to ne shvata treba da se zapita šta je sa njim.

zora

pre 3 godine

Novac se ne privlaci. Zaradjuje se i nasledjuje.

DaniTod

pre 3 godine

Divni dragi privrženi čupavi prijatelj. Nema prepreke koju neće preći da dodje do voljenih osoba. Nadam se da mu je sve to makar istom merom uzvraćeno.

jao

pre 3 godine

kakvi .......gube dete, psa. Vreme je da izgube sami sebe.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija