• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.11.2020

15:08

REPER IMITIRAO PREDSEDNIKA VUČIĆA - SKINUO GA U ORIGINALU - glas, pokret, SVE, a onda priznao OVO! (VIDEO)

Zanimljivosti

REPER IMITIRAO PREDSEDNIKA VUČIĆA - SKINUO GA U ORIGINALU - glas, pokret, SVE, a onda priznao OVO! (VIDEO)

Podeli vest

Zavredeo je gromoglasan aplauz.

Stefan Cvijović Cvija prošlog utorka je gostovao u emisiji "Amidži šou", a kako je dobro poznato da da je reper odličan u imitiacijama, voditelj Ognjen Amidžić ga je zamolio da izmitira predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Cvija se odmah ogradio da ne želi da se to shvati u negativnom kontekstu i da to radi samo radi zabave, a voditelj ga je uverio da niko neće razumeti pogrešno njegov gest. 

Foto: TV Pink printscreen

- Znaš li nekog političara da imitiraš. Hajde samo dve rečenice Aleksandra Vučića, evo ja te pitam u njegovo ime - rekao je voditelj.

- Ne mogu - rekao je reper. 

- Kaži samo: "Ognjene, imaš najjaču emisiju na Balkanu" - rekao je voditelj. 

- Znači ovo nisu nikakve uvrede, niko od ljudi koje imitiram se ne ljuti. Ovo je sve zbog marketinga i jer je interesantno - rekao je reper, a onda počeo sa imitacijom.

Reper je skinuo u originalu čak i predsednikov glas i pokrete, zbog čega je zavredeo gromoglasan aplauz.

Foto: TV Pink printscreen

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aca

pre 3 godine

Alo bre pa pogledajte mićka ljubičića pa da viditi šta je imitacija a ne ovog amatera

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija