• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2020

15:56

POGREŠNO STAVLJATE SVEĆICE NA JELKU - A evo koji način je najpraktičniji! (VIDEO)

Zanimljivosti

POGREŠNO STAVLJATE SVEĆICE NA JELKU - A evo koji način je najpraktičniji! (VIDEO)

Podeli vest

Kako nam se bliži Nova godina, preokupacija svih nas je kako okititi jelku, a da ona izgleda savršeno. Mnogi od vas čak imaju i nedoumicu kako staviti svećice, da izgledaju pregledno.

Kićenje jelke jedna je od omiljenih aktivnosti dece, ali i odraslih predbožićnog razdoblja, a ukrasa kao da nikad dosta. Iako možda mislite da ste već postali ekspert u ukrašavanju jelke, snimak koji je u kratkom roku postao viralan na TikToku mogao bi da vas ubedi u suprotno.

Foto: Pixabay

Kler Hups kaže da ne bi trebalo motati lampice oko jelke, već ih kačiti na cik-cak metodom. 

- Ta metoda je potpuno pogrešna - tvrdi ona u videu koji je objavila.

- Kićenje jelke nekad je bio deo mog posla i uvek smo koristili cik-cak metodu - rekla je.

Tako svećice nećete morati da trošite na zadnji deo bora, koji se ni ne vidi, a uštedećete sebi vreme kada ih budete skidali

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija