• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: metro.co.uk/Informer.rs

21.12.2020

16:58

OVU DEVOJKU JE PANDEMIJA UPROPASTILA! Ugojila se toliko da je niko ne prepoznaje, POKAZALA I STRIJE - A ONDA JE NAIŠLA NA OSUDU! /FOTO/

Zanimljivosti

OVU DEVOJKU JE PANDEMIJA UPROPASTILA! Ugojila se toliko da je niko ne prepoznaje, POKAZALA I STRIJE - A ONDA JE NAIŠLA NA OSUDU! /FOTO/

Podeli vest

Tokom pandemije mnogi nisu mogli da vežbaju, a jedna od njih je i Kloji Ksandrija, koja je svojim videom htela svima da pokaže da je normalno udebljati se tokom ovih izazovnih vremena i da se zbog toga ne treba stediti.

Objavila je video na društvenoj mreži Tiktok, koji je već pogledalo nekoliko miliona ljudi, i pokazala kako se ugojila tokom pandemije. Otkrila je i da se pre borila sa poremećajem u ishani, ali da je sada mnogo zdravija. 

Njena poruka dotakla je mnoge i većina ju je pohvalila hrabrosti, ali bilo je i onih koji su je vređali zbog kilograma, a i onih puno gorih.

Foto: Printscreen tiktok

- Dobila sam brojne pretnje smrću jer sam objavila video a uz to i mnogo negativnih komentara na moj i račun moje porodice. Ugasila sam komentare na svom videu. Želim da se zahvalim svima koji ste mi pružili toliko podrške i ljubavi i želim da vam kažem da ću nastaviti da se borim  - napisala je.

U svom videu je pokazala kako izgleda danas i kako je izgledala pre šest meseci.

Foto: Printscreen tiktok

- Možda ste i vi nabacili nekoliko dodatnih kilograma tokom karantina. Samo se setite da se ne osuđujete. U nekim trenucima, hrana je bila jedino što mi je pružalo utehu. Uz isprobavanje novih recepata lakše sam se nosila s teškim vremenima - rekla je.

Pokazala je i svoje strije te je rekla da je normalno da ih ljudi imaju te je ohrabrila druge da na svoja tela gledaju kao na snažan alat koji ih je podržavao tokom ove godine.

- Pomislila sam ako pokažem drugima da sam punija i samopouzdana, da ću i druge podstaknuti da se tako osećaju pa da prestanu dopuštati drugima da utiču na to kako misle sami o sebi. Umesto da se kontrišete na broj na vagi, fokusirajte se na to što je sve vaše telo uspelo da napravi za vas i kako vas i dalje nosi kroz život - zaključila je. 

Foto: Printscreen tiktok

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija