• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: virealno.com

25.12.2020

11:26

ONA ŽIVI ŽIVOT U SAMO OSAM KVADRATA! Mnogi su se ŠOKIRALI kada je OTVORILA VRATA svog stana /VIDEO/

Zanimljivosti

ONA ŽIVI ŽIVOT U SAMO OSAM KVADRATA! Mnogi su se ŠOKIRALI kada je OTVORILA VRATA svog stana /VIDEO/

Podeli vest

Poznata je činjenica da je život u Njujorku jako skup. Ne samo da se stanovi iznajmljuju po bezobrazno visokim cenama, već je i sam standard života skuplji nego u drugim gradovima kao što je hrana i ostale potrepštine

Kako bi se izborili sa tim, mnogi Njujorčani primorani su da posmatraju stvari na drugačije načine. Oni smišljaju jedinstvene načine da žive u gradu, a da nemaju tolike troškove.

Felis Koen pronašla je najinovativniji način da živi u Njujorku i njenu metodu sigurno nikada niste videli. Ni slično.

Koenova živi na Aper Vestu u Njujorku i nalazi se na samo nekoliko koraka od najvećih atrakcija, kao što je Central park i Linkoln centar. Od ovog opisa, možete da pomislite da ona plaća vrlo visoku cenu stanarine. Ipak, ona plaća samo 700$ mesečno za njenu sobu. Da, nama je to mnogo, ali za Njujork – to je baš baš jeftino!

Foto: Printscreen/ Youtube/ Kirsten Dirksen

Stan od osam kvadrata

Ipak, ona je morala da se odrekne nekih stvari…Ona živi u stanu od 8 kvadratnih metara. To verovatno nije veće od vaše dečije sobe, ali nekako Koenova uspeva da ceo svoj život stavi u ovu super malu sobu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nije tako

pre 3 godine

10 square foot nije 8 kvadratnih metara, vec nesto vise od 8, tacnije 8,36, a to nesti vise je ipak znacajno u Njujorku graaduuu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija