• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

28.12.2020

16:19

Ako imate ovo u svojoj kući, ODMAH JE IZBACITE! Privlači lošu energiju!

Zanimljivosti

Ako imate ovo u svojoj kući, ODMAH JE IZBACITE! Privlači lošu energiju!

Podeli vest

Pregorela sijalica ili pokvareno svetlo akumulira pozitivnu energiju, što vas čini zdravstveno slabijim, a osim toga privlače se i veoma loše stvari

Prilaz vratima vaše kuće treba da bude dobro osvetljen jer vam to donosi energiju koja vas čini zdravim i vitalnim, tvrde feng šui stručnjaci. Objašnjenje je da se pregorela sijalica ili pokvareno svetlo akumulira pozitivnu energiju, što vas čini zdravstveno slabijim, a osim toga privlači se i loša sreća, a time pljačkaše, razne nezgode ili mentalne poremećaje.

Foto: printscreen

Zagovornici uređenja doma i života po principu feng šujija ističu da je najbolje da steknete naviku da pregorelu sijalicu odmah promenite i da ne odlažete da zovete električara da vam opravi ukoliko vi niste u mogućnosti.

Postoji još jedna važna stvar kada je u pitanju svetlo ispred ulaznih vrata stana ili kuće – držite sijalicu upaljenu bar nekoliko sati kako bi svetlost zadržala dobre vibracije, a to se posebno preporučuje onima koji žive u suterenima ili stanovina bez prirodnog osvetljenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija