• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zanimljivostidana / Informer

03.03.2021

15:22

Pobegao od supruge, silovao i oženio drugu, a sada ga bivša krije od policije! OVO JE PRIČA OD KOJE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI!

Zanimljivosti

Pobegao od supruge, silovao i oženio drugu, a sada ga bivša krije od policije! OVO JE PRIČA OD KOJE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI!

Podeli vest

Policija u istočnoj indijskoj državi Džarkhand nedavno je bila u vestima zbog rešavanja zanimljivog bračnog spora tako što je naložila muškarcu da tri dana u nedelji provodi sa suprugom, tri dana sa devojkom i uzme jedan dan odmora za sebe

Sve je počelo kada je Raješ Mahato, oženjen čovek odlučio da sebi nađe i devojku. Pošto je bio toliko zaljubljen u svoje novu devojku nije želeo da je izgubi, takođe on svojoj devojci nikada nije rekao da je oženjen.

Umesto toga, ubedio ju je da pobegne s njim, ostavljajući suprugu i dete iza sebe bez oproštaja. Samo se stvari tu nisu završile. Supruga muškarca podnela je žalbu policiji, kao i roditelji Raješove devojke, koja ga je optužila za otmicu. I to je samo početak ove lude priče.

Policija je započela istragu i potragu za Raješom i njegovom devojkom širom zemlje.


Foto: pexels.com

Na kraju su locirani, ali do tog trenutka, čovek se već oženio svojim novom devojkom

Kada su se svo troje okupili Raješ, njegova supruga i nova supruga (devojka) započela je žestoka rasprava.

Policija naložila da mora biti 3 dana sa ženom 3 dana sa devojokom

Rešenje koje je osmislila policija nije bilo najelegantnije. Naredili su čoveku da tri dana u nedelji provodi sa svojom starom porodicom, tri dana sa novom suprugom, čak su mu dali i slobodan dan, da se oporavi od obe.

Ludo je što su njih troje čak potpisali službeni dokument o pomirenju i od policije ga dobili. Nažalost, stvari se zapravo nisu odvijale onako dobro kao što se policija nadala.

Nova žena (devojka) ga prijavila za silovanje 

Prema indijskim novinama, u roku od nekoliko dana od potpisivanja papira o pomirenju, nova Raješova supruga podnela je protiv njega optužnicu za seksualni napad pod izgovorom braka.

Foto: Twitter printscreen

Zanimljivo je da je Raješ Mahato skoro uhapšen
Žena mu pomogla da pobegne 

Zanimljivo je da je Raješ Mahato skoro uhapšen kada je policija proverila njegov stari dom, ali pogodite ko mu je pomogao da pobegne:

Indijski mediji izveštavaju da mu je prva žena pomogla da pobegne, kada je videla policiju na njihovom pragu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija