• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: večernji list

03.03.2021

14:35

Čovek u automobilu našao kovertu sa 22.000 evra: Bio je šokiran i odmah pozvao policiju, a nakon toga USLEDIO JE NEVEROVATAN RASPLET

Zanimljivosti

Čovek u automobilu našao kovertu sa 22.000 evra: Bio je šokiran i odmah pozvao policiju, a nakon toga USLEDIO JE NEVEROVATAN RASPLET

Podeli vest

Muškarac iz Kasela u Nemačkoj pronašao je u svom automobilu kovertu sa velikom svotom novca. Umesto da to zadrži za sebe, obratio se policiji koja je uspela da uđe u trag zakonitom vlasniku.

Kako je saopštila policija, 50-godišnjak iz Kasela u subotu, 20. februara, pronašao je kovertu u kojoj se nalazilo 5.000 evra u gotovini i štednu knjižica sa saldom višim od 17.000 evra u pregradi iza suvozačevog sedišta svog automobila.

Muškarac nije znao kako se koverta našla u njegovu automobilu, pa se obratio policiji koja je odmah počela potragu za pravim vlasnikom i našla ga u Donjoj Saski.

Međutim, vlasnik koverte (69) u početku nije verovao policiji. Ustvari, u početku je smatrao da je poziv policajaca šala, iako je brzo priznao da je još 2016. izgubio novac i štednu knjižicu. Tada je koverta verovatno nestala tokom selidbe i rušenjem zgrade s nekoliko vrednih automobila.

Tek nakon dosta uveravanja, 69-godišnjak je napokon poverovao da je njegov novac ipak pronađen.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija