• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TLC/Informer.rs

16.03.2021

15:31

ON KORISTI STARU ČARAPU DA BI NAPRAVIO FILTER KAFU, a kišnicom se tušira! Ovo je život ekstremnog ŠKRTICE! /VIDEO/

Zanimljivosti

ON KORISTI STARU ČARAPU DA BI NAPRAVIO FILTER KAFU, a kišnicom se tušira! Ovo je život ekstremnog ŠKRTICE! /VIDEO/

Podeli vest

Majkl MekSurli iz Tenesija priznaje da je škrt, ali praktičan. On je u svom načinu života napravio radikalne promene, koje većina ljudi smatra bizarnim, a sve sa ciljem da troši što je manje moguće novca.

"Patentirao" je sopstveni aparat za kafu koji se sastoji od šoljice, stare čarape i kanapa - skuva vodu, a zatim je prelije preko stare čarape u kojoj se nalazi kafa. Kanap služi kako bi čarapa čvrsto stajala na šolji, prenosi "San".

Ona je ekstremna cicija, ali kaže da živi "ekološki prihvatljivije": "U kafiću ne naručujem piće, već cedim ono što ostane iza drugih gostiju"

- Volim ga, ali on je bolesno škrt - izjavili su njegovi roditelji Džudi i Don za emisiju "Ekstremne škrtice".

Foto: printscreen You Tube TLC

Ovaj 40- godišnjak tvrdi da njegov cilj nije uštedeti novac, već ne želi uopšte da ga troši. Tako je kupanje postalo naporan posao, budući da tokom tuširanja začepi kadu, a onda tu vodu koja se skupi presipa u kante kako bi je sačuvao i koristio za pranje sudova, odeće, čišćenje kuće i zalivanje biljaka.

- Smeće bacam jednom nedeljno, toliko često perem i sudove, a veš perem samo jednom mesečno - izjavio je Majkl, uprkos tome što ga roditelji ne podršavaju u njegovom načinu života, ističući da je nehigijenski.

Majkl, takođe, skuplja i kišnicu koju ponekad koristi za tuširanje, a njegov cilj je da razvije sistem koji će svesti troškove računa za vodu na nulu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija