• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Miss7

17.03.2021

20:20

EVO NA KOJI NAČIN PUNIJE ŽENE ČINE SVOJE MUŽEVE SREĆNIJIM! Istraživanje otkrilo neverovatne RAZLOGE!

Zanimljivosti

EVO NA KOJI NAČIN PUNIJE ŽENE ČINE SVOJE MUŽEVE SREĆNIJIM! Istraživanje otkrilo neverovatne RAZLOGE!

Podeli vest

Odnosi muškaraca i žena temelj su istraživanja brojnih istraživača iz različitih polja nauke. Rezultati velikog broja ovakvih istraživanja uvek privuku pažnju javnosti, a tako je bilo i s poslednjim.

Naime, meksički naučnici odlučili su da se pozabave analizom kilaže bračnih partnera te provere da li postoji veza između kilograma i bračne sreće.

Meksiko se poslednjih godina bori s problemom gojaznosti jer više od 70% odrasle populacije pati od viška kilograma. Svojevremeno su od Amerikanaca preuzeli titulu "najdeblje nacije na svetu" tako da ne čudi interes za ovim tipom istraživanja.

Foto: Shutterstock

Dobijeni rezultati su izazvali lavinu reakcija i podeljenih mišljenja. Šta su to naučnici zaključili, otkrivamo vam u nastavku!

Krupnije žene su iskrenije u odnosima

Sprovedene studije o muško-ženskim odnosima su pokazale da su srećniji oni muškarci koji su u brakovima sa ženama za koje se smatralo da su punačke, plus-size, izraženih oblina, koji god izraz upotrebili. U komparativnoj studiji se pokazalo da su ti muškarci bili čak 10 puta srećniji od muškaraca koji su se venčali sa mršavim ženama. Ove studije su takođe pokazale da su muškarci koji su oženjeni punačkim damama, lakše rešavali svoje svakodnevne probleme te se svakodnevno mnogo više smejali.

Foto: Shutterstock

Prema jednoj teoriji, rezultati ovog istraživanja zapravo pokazuju da su punačke žene brižnije te posebno paze na potrebe i očekivanja svojih muškaraca. Samim tim i njihovi muškarci su srećniji. Većina muškaraca koji su u braku s punačkim ženama smatra ih iskrenijima u odnosu jer ne skrivaju svoje nedostatke. Takođe, znatno su samouverenije i svesne svojih mana što ih čini još privlačnijim. Za muškarce se važnim faktorom pokazao i podatak da krupnije žene imaju veću verovatnoću za uspešnu trudnoću jer imaju šire bokove koji ih čine pogodnijim za rađanje.

Razlozi zbog kojih su punije žene bolje supruge

Osim navedenih, ovo psihološko istraživanje sprovedeno pod vođstvom dr Filemona Alvarada i dr Edgarda Moralesa, otkrilo je još neke razloge zbog kojih punije žene čine svoje muževe srećnijim. Neki od ovih razloga deluju zaista neverovatno, pojedini su duhoviti, a za neke biste rekli i banalni. Da li je to zaista tako, svaka žena će najbolje proceniti sama za sebe.

U nastavku možete da pogledate koje su to još argumente meksički naučnici naveli u svojoj tezi da punije partnerke čine bolje supruge:

1. Ne zahtevaju od svojih muževa savršen fizički izgled
2. Vrsne su kuvarice koje uživaju u hrani, te će obroci s njima postati prava gozba za nepca
3. Jednostavne su i lako ih je zadovoljiti čak i sitnicom te znakom pažnje
4. Imaju izvrstan smisao za humor koji pogoduje održavanju srećne veze
5. Pružaju izvrsne zagrljaje i vrlo su romantične
6. Sigurnije su jer prihvataju činjenicu da su njihova tela takva i ne pokušavaju da se uklope u društvene standarde
7. Što je osoba veća, ima je više za voleti

Bilo kako bilo, istinsku sreću među partnerima ne određuje samo kilaža već ljubav i požrtvovnost te zajednički rad na vezi. Hoće li neko svoju sreću pronaći s mršavicom ili debeljucom, na kraju dana, zavisi isključivo od ličnih preferenci pojedinog muškarca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OVI NEOBIČNI SINDROMI ZAISTA POSTOJE: "Alisa u zemlji čuda" i Karaoke grlo su SAMO NEKI OD NJIH!
Zanimljivosti

OVI NEOBIČNI SINDROMI ZAISTA POSTOJE: "Alisa u zemlji čuda" i Karaoke grlo su SAMO NEKI OD NJIH!

Vekovima medicina proučava našu dušu i um, kao i razloge zašto se povremeno "pokvare" i samim tim prouzrokuju psihosomatske poremećaje u organizmu. Neki od tih zdravstvenih problema su veoma poznati, dok drugi zvuče poprilično izmišljeno i nestvarno da je skoro nemoguće poverovati da su stvarni. Međutim, britanski portal je objavio listu najbizarnijih sindroma

17.03.2021

18:25

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija