• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Miss7

17.03.2021

22:40

OVIH ŠEST STVARI NIKAKO NE ČUVAJTE ISPOD KREVETA! Njihova ENERGIJA ometa vašu SREĆU, a evo i KAKO!

Zanimljivosti

OVIH ŠEST STVARI NIKAKO NE ČUVAJTE ISPOD KREVETA! Njihova ENERGIJA ometa vašu SREĆU, a evo i KAKO!

Podeli vest

Feng šui je kinesko učenje čiji je cilj stvaranje sigurnosti i harmonije. Ta drevna kineska veština bavi se uređenjem prostora i življenja u skladu s okruženjem u kojem obitavamo, na način da privučemo pozitivnu životnu silu či u svoje domove i svoj život kako bismo obezbedili sreću celoj porodici.

Fokus je na životnoj energiji (či), koju pokreću feng (vetar) i šui (voda). Takođe se radi o činjenici da energije mogu slobodno da se kreću, što bi trebalo pozitivno da utiče na raspoloženje te, na kraju, na ceo život.

Otkrivamo šta bi trebalo da uzmete u obzir prilikom uređenja prostorije prema feng šuiju, ali i šta bi odmah trebalo da izbacite iz iz spavaće sobe, tačnije - pomerite ako se te stvari nalaze ispod kreveta, kako biste mogli mirno da spavate.

Foto: Shutterstock

1. Stvari koje vraćaju loše uspomene

To mogu da budu stare fotografije, suveniri ili memorabilije, na primer. Negativne emocije povezane s ovim "sećanjima" ometaju energiju i imaju negativan uticaj.

2. Slomljeni predmeti

Isto se odnosi i na slomljene ili oštećene stvari od kojih jednostavno niste mogli (ili niste hteli) da se rastanete. Ili još čekaju da ih, jednog dana, popravite. Činjenica da su predmeti oštećeni navodno obezbeđuje oštećenje njihovih energija i sabotira vašu sreću.

3. Pokloni iz starih veza

Bilo da je reč o prekinutoj ljubavnoj vezi ili prijateljstvu koje se završilo: prema feng šuiju, fotografije, pokloni i uspomene iz starih veza, ako se drže ispod kreveta, mogu da dovedu do neravnoteže u trenutnoj vezi.

4. Stara ili prljava odeća

Stara, pocepana, pa čak i prljava odeća nema šta da radi ispod kreveta. Naime, prljav veš ometa protok pozitivne energije. 

Foto: Pixabay

5. Stari i polomljeni aparati

Tehničke naprave koje su odavno zastarele ili su polomljene, nemaju mesta pod našim krevetom. Metalni aparati naročito skupljaju negativnu energiju pa tako mogu da izazovu strahove i brige.

6. Uvele biljke

Uvele, mrtve biljke, znače mrtvu energiju. Umesto da se brinu za živahnost i lep miris, uvele biljke u feng šuiju znače bolest.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Eto

pre 3 godine

Koliko vidim iz ovog i drugih clanaka, feng shui se svodi na napravi red i pocisti staniste, pa ce ti biti i lepse i bolje, a imaces red i u glavi, pa neces kroz zivot tumarati ko guska u magli. Samo, kad bi no to tako rekli, niko ne bi slusao, pa su to pametno uvili u oblandu "srece i blagostanja". Psihologija.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija