• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rts

02.04.2021

09:55

Čovek u dvorištu zatekao kolica sa 90.000 kovanica: Na njima je bila poruka zbog koje NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA JE DOŽIVEO/FOTO/

Zanimljivosti

Čovek u dvorištu zatekao kolica sa 90.000 kovanica: Na njima je bila poruka zbog koje NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA JE DOŽIVEO/FOTO/

Podeli vest

Radnik iz Džordžije optužio je svog bivšeg poslodavca za detinjasto ponašanje nakon što je poslednju platu od 915 dolara (772 evra) dobio u penijima.

Andreas Flejten pronašao je u svom dvorištu 90.000 novčića, a na vrhu hrpe novca bio je izvod njegove poslednje plate uz eksplicitnu oproštajnu poruku od mehaničarske radnje u kojoj je radio - pisalo je "j... se"

Flejten je dao otkaz u novembru zbog kašnjenja plate, a poslednjih par dana provodi u čišćenju novčića kako bi bili upotrebljivi, jer su mu doneti veoma masni.

 

 

 

Majlz Voker, vlasnik radionice, rekao je medijima da nije bio siguran da li je penije ostavio ispred prave kuće.

„Ne sećam se, a i nije važno. Plaćen je“, rekao je Voker.

Olivija Oksli, Flejtenova devojka, kaže da se nada da će ovaj incident pokazati kako se šefovi loše ophode prema zaposlenima.

 

 

Ali i gleda na čitavu stvar iz vedrije perspektive.

„Sa ovoliko penija sigurno ćemo naći i neke vrednije. Već sam pronašla jedan iz 1937. godine“, dodaje Okslijeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tajfun

pre 3 godine

U Americi se ne koriste i ne postoje peniji. Nekada u kolokvojalnom razgovoru koriste taj pojam, ali kad se prevodi to je cent. Peni postoji u Britaniji. Prevodilac vam je priučen.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija