• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo

21.04.2021

10:45

OVO SU NAJBAKSUZNIJI DATUMI U DRUGOJ POLOVINI 2021. GODINE! Zvezde nisu na vašoj STRANI, budite OPREZNI

Zanimljivosti

OVO SU NAJBAKSUZNIJI DATUMI U DRUGOJ POLOVINI 2021. GODINE! Zvezde nisu na vašoj STRANI, budite OPREZNI

Podeli vest

Astrolozi otkrivaju da ćemo do kraja godine imati čak 5 datuma koji neće biti povoljni za nas. Ovih dana bi najbolje bilo da ne radite ništa i da ne planirate velike događaje, jer bi sve moglo da krene po zlu. Evo o kojim je to datumima reč

27. april

Ovo je dan crvenog Meseca. Ovog dana nije samo pun, već i super Mesec koji se približava se Zemlji na minimalnu razdaljinu i neverbalno vrežanje može prerasti u nasilje. Svi projekti započeti ovog dana biće osuđeni na neuspeh. Posebno je opasne negativne misli, najviše za one osetljive psihe.

26. maj

Pomračenje Meseca će doneti porast kriminala. Pazite se da vas ne obmanu ukoliko ulazite u rizičlne poslove. visok je rizik od krađa i pljački, a posledice ovog pomračenja ukloniće se u naredna tri meseca. Nemojte biti "zlopamtilo", inače ćete sebi stvoriti nove neprijatelje.

Foto: pexels.com

Baksuzni datumi u 2021!

10. jun

Prstenasto pomračenje Sunca. Najveći čovekov neprijatelj ovog dana je njegov strah. Držite svoje emocije pod kontrolom i ni u kom slučaju ne ulazite u otvorene sukobe. Posledice pogrešnih postupaka osećaćete narednih pet godina.

19. novembar

Nepotpuno pomračenje Meseca negativno će uticati na lične odnose. Izbegavajte svađe na ovaj dan. Agresija i rasprsve mogu da unište vezu sa partnerom, bez nade da se ikada pomirite.

4. decembar

Najopasniji dan 2021. godine. Potpuno pomračenje Sunc izazvaće štetne posledice po sve. Posledice problema u ovom periodu osećaćete u naredne četiti godine. Na ovaj dan je bolje da uopšte ne kontaktirate ni sa kim, uzmite slobodan dan i provedite vreme sami, čitajući knjigu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija