• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

30.05.2021

14:21

DA LI JE ŠILJA PAS ILI BIK? Haos na internetu zbog DIZNIJEVOG JUNAKA - Uništeno mi je DETINJSTVO... Isplivali DETALJI koji su sve ŠOKIRALI!

Zanimljivosti

DA LI JE ŠILJA PAS ILI BIK? Haos na internetu zbog DIZNIJEVOG JUNAKA - Uništeno mi je DETINJSTVO... Isplivali DETALJI koji su sve ŠOKIRALI!

Podeli vest

Popularni Diznijevi junaci, Miki Maus, Paja Patak, krava Belka, Pata Patak, Baja Patak i drugi likovi iz najpoznatije familije crtanih filmova, oduvek su izazivali veliku pažnju javnosti.

Ovaj put, tema svetske javnosti, postao je Šilja i to zbog rasprave da li je on bik ili pas.

Mirna Nuarhpa snimila je viralni TikTok snimak, u kome je svojim pratiocima na ovoj mreži iznela jedno pitanje - da li znaju koja životinja je ustvari Šilja?

"Koliko ste imali godina kada ste saznali da je Šilja zapravo bik, a ne pas?" rekla je ona.

Naime, ona je u videu iznela tvrdnje i činjenice kako je Šilja, ustvari bik iz porodice Aberdeen Angus, a ne pas sa ljudskim crtama.

Foto: Printscreen You Tube/Norwegian Cartoons

Šilja

"Da li sam zakasnila sa ovim sazanjem? Moje detinjstvo je uništeno “, nastavila je ona.

Argument da je Šilja bik takođe je potkrepljen identitetom njegove velike ljubavi, Belke.

Snimak je jako odjeknuo na društvenim mrežama, gde je samo na izvornom snimku na Tik Toku, imao čak 880. 000 pregleda, kao i 83. 000 lajkova.

„Šilja je pas. Prvi put je predstavljen kao sporedni lik po imenu „Dippi Davg“ 1930-ih “, istakla je jedna osoba.

„On je pas, ovde je bivši član glumačke postave. To je bilo nešto što smo zapravo morali da znamo “, dodao je drugi.

„Da li je osoba koja je ovo snimila ikada pogledala neki film sa Šiljom? On ima sina, to je pas!! Nije krava!! “ napisala je treća osoba.

Ovo nije prvi put da je Šilja predmet rasprave na internetu, ali čini se da je ovo do sada bila najozbiljnija diskusija sa gomilom ružnih komentara.

Foto: Printscreen You Tube/Norwegian Cartoons

Šilja

„Imala sam sadašnje godine kada sam saznala da je Šilja krava, a ne pas“, rekla je jedna osoba.

„Belka je krava, ali nije glupa. Ipak, oni su nacrtani identično“, odgovorio je drugi.

„Video sam objavu u kojoj piše da je Šilja bik, a ne pas i počeo da plačem, a sada moj najbolji prijatelj pokušava da dokaže da je pas“, rekla je treća.

Prema veb stranici Doctor Disnei, Šilja i se navodi kao antropomorfni pas, što znači da ima ljudske osobine.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija