• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv

01.06.2021

23:15

Mlada tokom ceremonije venčanja postavila mladoženji nekoliko pitanja, a čim je odgovorio BESNA JE OTIŠLA I OTKAZALA BRAK!

Zanimljivosti

Mlada tokom ceremonije venčanja postavila mladoženji nekoliko pitanja, a čim je odgovorio BESNA JE OTIŠLA I OTKAZALA BRAK!

Podeli vest

Neimenovana mlada iz Indije otkazala je venčanje pošto je njen verenik pogrešno izračunao tablicu množenja sa brojem dva

Ovaj dogovoreni brak u državi Utar Pradeš je propao zbog otkazivanja venčanja, a mladina ogorčena porodica ispričala je sve za lokalne medije.

Kako je mlada bila skeptična po pitanju obrazovanja budućeg supruga, odlučila je da ga propita matematiku tokom ceremonije. Kada nije uspeo da izgovori tablicu množenja sa brojem dva, nevesta je otišla i izjavila kako ne može da se uda za nekog ko ne zna osnove matematike, prenosi.

Mladoženjina porodica nas je prevarila

Mladin brat rekao je da je porodica nesuđenog mladoženje od njih skrivala njegov nedostatak obrazovanja, dodajući da je mlada hrabra što je napustila venčanje.

– Možda nije ni išao u školu. Njegova porodica nas je prevarila, ali moja hrabra sestra je otišla sa venčanja bez straha da će je društvo osuditi – rekao je on za tamošnje medije.

Dve porodice su nakon otkazanog venčanja postigle kompromis koji je uključivao vraćanje svih poklona i nakita.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija