• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zena.blic.rs/informer.rs

02.06.2021

11:54

NOVINARKA IZVEŠTAVALA IZ SVINGERSKOG KLUBA, PA SE I SAMA PRIDRUŽILA AKCIJI! Cela Evropa je U ŠOKU, a ona tvrdi da je uživala!

printscreen/instagram/louiisefishcer

Zanimljivosti

NOVINARKA IZVEŠTAVALA IZ SVINGERSKOG KLUBA, PA SE I SAMA PRIDRUŽILA AKCIJI! Cela Evropa je U ŠOKU, a ona tvrdi da je uživala!

Podeli vest

Danska radio novinarka Luiz Fišer sa stanice RADIO4 nedavno je bila na poslovnom zadatku koji je uključivao reportažu sa lica mesta o ponovnom otvaranju svingerskog kluba u blizini Kopenhagena, nakon višemesečne pauze usled pandemije korona virusa. Ova mlada dama je svoj zadatak shvatila prilično ozbiljno, do te mere da je za vreme intervjua i sama imala odnos

Slušaoci su mogli da čuju intervjue sa svingerima, ali i eksplicitne zvuke odnosa nakon što se Luiz priključila seksualnim igricama. Naknadno je objasnila da je to bio njen način da stekne poverenje među korisnicima kluba, koji su vrlo misteriozni i teško se otvaraju.

I dok je ostatak Evrope i sveta prilično zatečen ovakvim potezom plavokose novinarke, direktorka radio stanice je pohvalila njeno angažovanje i trud, te dodala da su joj oni sami dali zeleno svetlo za upuštanje u intimne odnose tokom emisije.

- Mislim da je sasvim u redu kad naši novinari eksperimtišu baveći se novinarstvom na drugačiji način. Na ovaj način uspeli smo da prodremo dublje u čitavu priču, nego u slučaju da smo bili puki posmatrači - rekla je Tina Kragelund za skandinavske medije.

Ovaj diskutabilan postupak 26-godišnje novinarke izazvao je burne reakcije javnosti, pa nas ne čudi što se na društvenim mrežama mogu pročitati podeljena mišljenja. Sama Luiza kaže da je dobila više pozitivnih nego negativnih komentara, iako joj je nekolicina kolega reklo da je "prešla granicu".

- Nemam dečka, to je definitivno olakšalo stvar. Mojoj majci je sve to smešno i zabavno, a otac misli da je to super potez - istakla je Dankinja za nemački "Bild".

Ona je dodala i da je u svingerskom klubu provela nekoliko sati, a da je sam seks trajao svega nekoliko minuta, te da ga ne bi ni prihvatila da joj se nije dopao muškarac koji joj je prišao.

- Smatram da su ljudi u klubu svingera daleko ljubazniji nego što je to slučaj u normalnim barovima i klubovima. Ovde ne morate nikom ništa da objašnjavate ili dajete izgovore, dovoljno je da jednostavno kažete "NE". Uživala sam u svemu, iako to nije bio najbolji seks u mom životu. Ali muškarci su ovde stvarno pristojni i vrlo pažljivi. Osećala sam se kao boginja. Oni čine da se osećate veoma posebno - pojasnila je Luiz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pc

pre 2 godine

Pa to je kao kada idete u restoran da izveštavate pa probaye hranu ili na koncert pa odslušate koju numeru

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija