• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

10.06.2021

20:06

OVO SU NAJLJUBAZNIJE HOLIVUDSKE ZVEZDE! Jedan platio PARKING, a drugi je upao na SVADBU i slikao se sa gostima!

Zanimljivosti

OVO SU NAJLJUBAZNIJE HOLIVUDSKE ZVEZDE! Jedan platio PARKING, a drugi je upao na SVADBU i slikao se sa gostima!

Podeli vest

Jedan korisnik Redita postavio je pitanje koje su najljubaznije slavne osobe koje su drugi korisnici te te platforme upoznali

Ljudi su odmah počeli da dele svoje priče susreta sa slavnim glumcima, muzičarima, komičarima i drugima. Nekima su te osobe plaćale parkiranje i večere, dok su drugi dobili priliku za fotkanje sa njima i nekoliko lepih reči.

1. Drug i ja smo ostali na nastupu Dejva Čapela do ranih jutarnjih sati. Pozvao nas je da idući dan igramo košarku sa njim pa je unajmio čitavu dvoranu na sat vremena. Platio nam je voćne smutije i dao ulaznice za nastup iduće večeri. Odličan tip, baš kakav je i na TV-u.

2. U kafiću nije bilo slobodnog mesta za sesti, pa me neki tip pozvao da sednem za njegov sto. Sela sam i shvatila da je to Kijanu Rivs. Zatim smo najnormalnije pričali o stripovima narednih pola sata.

Foto: APfoto

Kijanu Rivs

3. Kad sam imao samo dve ili tri godine, često sam viđao starijeg čoveka u radnji sa malim belim psom. Jednog mi je dana prišao i dao mi korpu za namirnice. Rekao je da mogu prošetati psa po dućanu i natrpati korpu slatkišima koje je kasnije platio. To nam je uskoro postala rutina. Taj je čovek bio Džen Vajlder, a ja sam dobio slatkiše od samog Vilija Vonke!

4. Rajan Gosling je jednom platio moju kartu za parkiranje na Holivud Bulevaru. On je taman izlazio iz parkinga, a mi se uparkiravali. Porazgovarali smo usputno i kratko, zanimalo ga je odakle sam i sa kim sam ovde. "Imate 40 dolara samo za parkiranje? Sigurno ste bogati", rekao je u šali. "Ne brinite za parking, ja vam plaćam čitav vikend. Zabavite se!", dodao je. Neverovatno je simpatičan i kul.

5. Bila sam na venčanju prijateljice u Las Vegasu i upravo smo se trebali grupno fotkati. "Hej! Je li ovo venčanje? Mogu li se i ja fotkati?", pitao je neki tip koji nam je prišao sa leđa. Svi su se odmah naljutili i malo začudili takvom upadu, a onda smo shvatili da je to Tom Henks! Fotkao se sa nama i bio je jako prijatan i divan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija