• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sensa

15.07.2021

07:17

ŠTA ZNAČI AKO SE STVARI U VAŠOJ KUĆI ČESTO LOME ILI GUBE? To je znak da se dešava OVO

Zanimljivosti

ŠTA ZNAČI AKO SE STVARI U VAŠOJ KUĆI ČESTO LOME ILI GUBE? To je znak da se dešava OVO

Podeli vest

Svakome se dogodilo da slomi neko posuđe ili da izgubi stvar u kući. Međutim, kada stvari počinju često da se lome i da nestaju, feng šui upozorava da to može biti povezano sa negativnom energijom

U većini slučajeva haos u kući započinje usled nagomilavanja negativne energije. To se može dogoditi jer u kući živi energetski vampir ili često u njoj borave negativni ljudi. Lomljenje i gubljenje stvari prema feng šuiju ukazuje da je u domu zadržana i nakupljena negativna energija koja može biti i posledica nereda, natrpanih stvari i nepovoljnog feng šuija, odnosno blokiranog slobodnog protoka energije. 

Saznajte šta prema feng šuiju određeni kvarovi simbolizuju:

Ako u vašem domu cure cevi ili vam voda kaplje iz slavine, verovatno ste u finansijskim problemima. Razmislite koliko racionalno trošite novac i gde bi vredelo uštedeti.

Foto: pexels.com

Lome vam se stvari u kući?

Ako vam stalno nedostaju sitnice koje su vam potrebne šnale, gumice za kosu,ključevi, čarape, kape), verovatno se često ponašati kao egoista, čineći da vaše želje i potrebe budu najvažnije. Pored toga, lenji ste i radije prebacujete odgovornost na druge.

Polomljeno i napuklo posuđe, kao i pukotine na monitorima ili ogledalima, ukazuju da se u kući sprema ozbiljan konfloikt. Ako se pokvarenih stvari ne rešite blagovremeno, svađa može završiti prekidom odnosa.

Stalni kvarovi električnih uređaja, često pucanje sijalice, ukazuju na to da vam ljudi iz vaše prošlosti ne žele dobro. Vaša sreća ih sprečava da žive u miru. 

Česti kvarovi u kući ukazuju na toksičnu vezu u kojoj sve manje poštujete jedno drugo.

Stvari koje se zauvek izgube ukazuju na stagnaciju. Oni su signal da se napusti sve staro i nepotrebno, stvarajući prostor za novo, zanimljivo i pozitivno.

Preporučuje se da redovno čistite energiju u svom domu, a to ćete najpre uraditi ako odbacite svestvari koje vam više ne služe i koje vam kradu prostor. Kako bi energija u domu bila zdrava, važno je odbaciti sve što je puklo i polomljena, kao i popraviti pokvarene stvari. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija