• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

30.08.2021

14:52

Od reditelja serije „Ljubav, navika, panika“ stiže nova porodična komedija!

J. Simonović/ RTV Pink

Zanimljivosti

Od reditelja serije „Ljubav, navika, panika“ stiže nova porodična komedija!

Podeli vest

"Neki bolji ljudi“ od večeras radnim danima u 20:55 časova na TV Pink!

Nakon serija „Državni službenik” i „Nek ide život”, pred gledaocima će se naći još jedna uspešna saradnja TV Pink i kompanije „Telekom Srbija“ – od večeras u 20:55 na najgledanijoj komercijalnoj televiziji emitovaće se serija „Neki bolji ljudi“. U glavnim ulogama su Milena Vasić, Milovan Filipović, Nebojša Ljubišić, dok režiju potpisuje Slobodan Šuljagić.

Foto: J. Simonović/ RTV Pink

„Neki bolji ljudi” porodična je serija čije glavne junake predstavljaju članovi porodice Urošević i Graovac. Tri generacije pod jednim krovom, u komšijskim stanovima, predstavljaju idealan teren za sukobe generacija i sistema vrednosti, ali i fini humor, po kom je Slobodan Šuljagić prepoznatljiv. Đuro i njegova žena Jovanka pripadaju posleratnoj, bejbi bum generaciji koja se školovala, radila i vaspitavala decu u socijalističkom duhu. S druge strane, Dragan i Marija su predstavnici generacije X koja je najbolje godine svog života potrošila tokom devedesetih prošlog veka. I dok je Marija uspela da se visoko pozicionira u poslovnoj hijerarhiji, Dragan je prihvatio ulogu domaćice u kući. Nikola, Sara i Filip su deca novog milenijuma, generacija kojoj je život „na mreži” podjednako važan kao i realnost. Ipak, kada ih sustignu iskonski porivi, kao što je ljubav, biće prinuđeni da se okrenu sebi i suoče sa osećanjima. Kako će se naši junaci sa njima nositi i da li će posle svega postati neki bolji ljudi, saznaćete od večeras kroz 66 epizoda ove porodične serije koja veceras startuje na TV Pink.

Foto: J. Simonović/ RTV Pink

Deda Đuru igra Nebojša Ljubišić, baka Jovanku Gordana Đurđević, Mariju igra Milena Vasić, Dragana Milovan Filipović, dok njihovu decu Nikolu, Saru i Filipa, igraju Nikola Stanković, Jovana Milovanović i Uroš Drobac. Pored glavne postave, kroz seriju “Neki bolji ljudi” proći će više od 100 glumaca, što će sasvim sigurno doprineti dinamici.

Slobodan Šuljagić, poznat je po mnogim serijama, među kojima se ističe "Ljubav, navika, panika", koja je na prestižnoj dodeli nagrada "Zlatna ruža" u Švajcarskoj bila u selekciji 12 najboljih svetskih sitkoma. Majstor ovakve forme igranog programa ponovo će kroz seriju “Neki bolji ljudi” pokazati svoje umeće.

- Nadam se da će se serija “Neki bolji ljudi” pre svega razlikovati po glumcima. Mislim da imamo jednu izuzetnu podelu, dugo smo radili kasting, i sam metod rada jedna vrsta inovacije, to kako se glumci pripremaju za snimanje. Nadam se da će to biti vidljivo već od prve epizode – rekao je proslavljeni reditelj.

Sa glumačkom postavom i veoma zanimljivim likovima upoznaćete se kroz 66 urnebesnih epizoda serija „Neki bolji ljudi“ koja će se na TV Pink emitovati od večeras svakog radnog dana u 20:55 časova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija