• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.09.2021

07:17

Mladića pozvali da bude kum na venčanju: Kada je stigao, doživeo je nešto čemu se ni u ludilu nije nadao

Zanimljivosti

Mladića pozvali da bude kum na venčanju: Kada je stigao, doživeo je nešto čemu se ni u ludilu nije nadao

Podeli vest

Jedna devojka odlučila je da svom dečku priredi iznenađenje koje nikada neće zaboraviti.

Pol i Ališ godinama su bili u vezi i tokom tog vremena, on ju je nekoliko puta pitao da se uda za njega. Međutim, Ališ nije pristala ni na jednu njegovu prosidbu.

A onda je odlučila da mu priredi nesvakidašnje iznenađenje: organizovala je lažno venčanje za dvoje prijatelja, gde je Pol navodno trebalo da bude kum.

Kada je mladić došao na mesto na kojem je trebalo da se odigra navodno venčanje, ima je šta i da vidi - njegova devojka stajala je obučena u venčanici. Potom je uzela mikrofon i počela da peva, a onda pala na kolena i zaprosila ga.

Na snimku koji je objavljen, Pol nakon prosidbe kaže: "Ne!" i beži, ali se ubrzo predomislio i sve je završenom poljupcem i zagrljajem.

- Poslednje dve godine tražio je od mene da se venčamo oko 30 puta dnevno, a ja sam već bila u braku dva puta i oklevala sam sa tim korakom, ali sam se konačno odvažila - rekla je Ališ.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura! Uživo
Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura!

U Skupštini Srbije danas se nastavlja rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

19.03.2024

09:59

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija