• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

12.10.2021

08:50

OVE STVARI NIKAKO NE BACAJTE IZ KUĆE! A evo i zbog ČEGA

Zanimljivosti

OVE STVARI NIKAKO NE BACAJTE IZ KUĆE! A evo i zbog ČEGA

Podeli vest

Iako se puno govori o stvarima koje ne treba da zadržite u kući, postoje one koje morate da zadržite jer donose sreću i blagostanje

Predstavljamo vam stvari koje donose sreću i ne treba da se izbacuju iz kuće:

1. Hleb

Hleb se smatra svetom hranom i to u mnogim kulturama. Simbolizuje sreću i blagostanje, pa je zabranjeno bacati ga. Bolje je osušiti ga i mrvice dati pticama nego bacati komade hleba.

2. So

Za so možemo da kažemo isto što i za hleb. Pored toga se ne savetuje da je pozajmljujete nikome, jer tako blagostanje izlazi iz kuće.

3. Odsečeni nokti ili kosa

Kosa i nokti su prema crnoj magiji najpogodniji za pravljenje loše karme. Stoga ih zamotajte u maramicu i odložite u kantu. Ne smete da ih rasipate oko kuće.

Foto: Pixabay

Sat ne treba da bacate

4. Fotografije

Možete uništiti samo one fotografije koje prikazuju vaše neprijatelje i pod uslovom da niste sa njima na slikama, u suprotnom rizikujete da privučete bolesti i druge probleme.

5. Sat

Možete da naudite osobi čiji sat uništite jer je on energetski povezan sa vlasnikom. Možete baciti samo one satove koji se ne mogu popraviti.

6. Novčanik

Novčanik je finansijski talisman, pa čak i ako je bezvredan, nemojte ga bacati. Kad kupite novi novčanik, držite ga par dana u kući, a zatim u njega prebacite postepeno nešto novca, polako prekidajući vezu sa starim novčanikom.

Stari novčanik držite u kući koliko god možete.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija