• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.10.2021

13:45

UPOZNAJTE ZNAČENJE DANA U NEDELJI! Četvrtak je idealan za PARE, petak za ZABAVU, a utorak...

Shutterstock

Zanimljivosti

UPOZNAJTE ZNAČENJE DANA U NEDELJI! Četvrtak je idealan za PARE, petak za ZABAVU, a utorak...

Podeli vest

Svaki dan u nedelji donosi dobre ili loše mogućnosti za posao, ljubav, porodicu. Prema astrološkim tumačenjima, različite planete vladaju i danima, pa zato nije retkost da vam jednog dana sve bude potaman, a da drugog kažete: "Ne ide mi ništa"

Saznajte kad je pravo vreme za poslovne razgovore, finansije, zabavu, porodicu...

PONEDELJAK nije dan kad treba da započnete važne stvari. Njime vlada Mesec, za koji se veruje da je veoma promenljiv. Povoljno je da ponedeljkom poste sve osobe kojima se u natalnoj karti Mesec nalazi pod lošim aspektima.

UTORAK je vreme za sve rutinske poslove koji su unapred određeni ili ugovoreni i koji ne zahtevaju posebnu mentalnu aktivnost. Ovim danom vlada Mars, pa rasprave i svađe mogu burno da se završe.

SREDA je najbolji dan za marketinške delatnosti, susrete i sastanke, pregovore i kratka putovanja. Sredom vlada Merkur i smatra se da je dobar za druženje i zabavu. Potpisivanje dokumenata odložite za četvrtak.

Foto: Shutterstock

Značenje dana u nedelji

ČETVRTAK je pod uticajem Jupitera. Na taj dan ugovarajte značajne poslove, zaključujte ugovore, bavite se finansijskim transakcijama i svakom vrstom učenja. Najbolji je dan za kontakte s inostranstvom i dugoročno planiranje.

PETAK je dan Venere i pravo vreme da se posvetite partneru, deci, porodici. Odmarajte se, zabavljajte se, idite u kupovinu. Ovo je dan za zadovoljstvo.

SUBOTA je pod zaštitom Saturna i dan kada svoj duh i snagu treba darovati drugima. Pomozite bolesnima, ugroženima, posetite roditelje, idite u crkvu. Ovog dana treba da poste svi ljudi koji imaju teške Saturnove aspekte u svom natalnom horoskopu. Takođe, dobro je deo dana provesti u tišini, čišćenju i duhovnom uzdizanju.

NEDELJA je dan Sunca i idealna je za porodicu, ljubav i planove za novu nedelju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija