• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Nikolić

19.10.2021

17:20

NAJNEOBIČNIJI PAS NA SVETU! Voli da putuje vozom, uživa u putovanjima, a OVO obožava!

pixavay

Zanimljivosti

NAJNEOBIČNIJI PAS NA SVETU! Voli da putuje vozom, uživa u putovanjima, a OVO obožava!

Podeli vest

Da je pas čovekov najbolji prijatelj pokazuje primer Arčija, bišona i njegove vlasnice Tanje iz Beograda

Arči je kod Tanje svega par godina. Tanja je hrabro udomila ovog psa, pruživši mu topli dom i ljubav kakvu zaslužuje. Arči se odlično slaže sa ostalim ukućanima.

Ono što je vrlo interesantno jeste da Arči obožava putovanja vozom, pa tako često putuje na relaciji Beograd-Niš. 

Foto: Andrijana Nikolić

Arči obožava putovanja vozom

- Kada je prvi put ušao u voz, bio je sat vremena u specijalnoj korpi za transport ljubimaca, a posle toga sam ga pustila. Onda mi je seo u krilo i tada sam uočila da posmatra sve što se dešava iza prozora. Ostali putnici su mu prilazili sa oduševljenjem. Znao je da treba da bude dobar - rekla je Tanja. 

Na sledećem putovanju desilo se nešto vrlo zanimljivo:

- Drugi put smo išli bez korpe za transport. Normalno je ušao i seo, kao čovek. Sačekao je da mu stavim ćebe, pa je seo i gledao kroz prozor. Međutim, nekako je odlutao i onda je počeo da laje. Nije mogao da me nađe i otišao je u drugi vagon. Posle se sam se vratio i bio je dobar. A kad vidi da neko jede, nastaje haos! Tada obično "moli", pa tako nasmeje ostale putnike - zaključuje Tanja.

Arči voli decu, ima svoje drugare u komšiluku, a posebno uživa u svojoj omiljenoj poslastici - granulicama sa govedinom. 

Nema sumnje da Arči itekako uživa u životu. Vlasnica ga vodi svuda sa sobom, dala mu je neophodnu ljubav, a i on je njoj duplo uzvratio.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija