• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/Informer.rs

24.11.2021

20:45

SANJALI STE NOVAC? U zavisnosti od toga da li ga TROŠITE ili dobijate, možete otkriti šta vas MUČI na javi!

Zanimljivosti

SANJALI STE NOVAC? U zavisnosti od toga da li ga TROŠITE ili dobijate, možete otkriti šta vas MUČI na javi!

Podeli vest

Sanjali ste da imate puno para? Psiholozi imaju zanimljivo objašnjenje za vaš san

Ako se novac pojavi u snu, to je znak da čovek podsvesno procenjuje vlastite vrednosti i ono što mu je bitno u životu.

Dobitak ili pronalazak novca – znak za ljubavni život

Snovi o novcu najčešće pokazuju koliko cenite sebe. Simbolika novca u snovima može se tumačiti i kroz prizmu moći, snage i seksualnosti.

Kad se novac pojavi u snovima, to može biti znak da procenjujete vlastitu vrednost. Ako ste sanjali da imate mnogo novca, to uglavnom predstavlja simbol vaše sigurnosti u sebe koju imate na javi.

Foto: Pixabay

Novac 

Međutim, ako se u snu razbacujete s novcem, vaša podsvest vam govori da na javi treba da obratite pažnju na šta „bacate“ platu.

Ako ste u snu našli novac onda imate povod za slavlje – jer to se smatra dobrim znakom. Novac u takvom snu simbolizuje izuzetnu količinu samopouzdanja i vere u sebe. Osim toga, označava i emocionalni deo života. Čovek koji sanja da je dobio ili pronašao novac zadovoljan je ljubavnim statusom, a moguće je i da ga na javi očekuje dobitak.

San o gubitku novca je upozorenje i simbolizuje ljubavno razočaranje. Osoba koja u snu gubi novac možda je u bezuspešnoj potrazi za partnerom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija