• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Tadić

09.02.2015

15:07

TAKO SE TO RADI Najbolje obučene pevačice na dodeli Gremi nagrada

Showbiz

TAKO SE TO RADI Najbolje obučene pevačice na dodeli Gremi nagrada

Podeli vest

Dodela Gremi nagrada izmamila je bolju stranu mnogih muzičkih zvezda i dala im šansu da pokažu kako pored neverovatnog glasa imaju i ukusa


Informer predstavlja listu najbolje odevenih dama svetske muzičke scene koje su sinoć na dodeli Gremi nagrada ostavile sve bez teksta. 

BIJONSE
Bijonse je sve zasenila svojim stajlingom i nastupima. Ona je imala dve odevne kombinacije. Na crvenom tepihu se pojavila  u izazovnoj crnoj haljini, a zatim se presvukla u belu haljini s detaljima koji podsećaju na anđeoska krila. Koliko je sve zasenila svojom pojavom, govori i podatak da je njen autfit dobio više mesta u medijima, nego neki pobednici.

Reuters

LEJDI GAGA
Ova kontroverzna pevačica je šokirala sve na crvenom tepihu kada se pojavila u običnoj haljini. Da, dobro ste pročitali. Ove godine, Lejdi Gaga nije izabrala gumu, meso, konopce i slične "odevne" detalje, već se odlučila za otmenu i šljašteću dugu haljinu sa izazovnim V izrezom.

Beta

TEJLOR SVIFT
Pevačica je definitivno bila zvezda večeri. Sviftova se pojavila u neverovatno lepoj tirkiznoj haljini Elie Saab, koju je upotpunila ciklama sandalama dizajnera Đuzepea Zanotija. I dalje svi pričaju o njenom damskom izgledu.

Beta

KETI PERI
Dama za koju smo navikli da izaziva burne reakcije svojim stajlingom i frizurama ovog puta se odlučila za damsku i nešto smireniju varijantu. Obukla je šljašteću Zuhair Murad haljinu u kojoj je zaista sijala kao dijamant. Stajling je upotpunila i ljubičastom bojom kose. 

Beta

DŽESI DŽEJ
Britanska pevačica uizgledala je zanosno u dugoj crnoj, donekle providnoj, haljini. Kao i uvek, i sada je akcenat bio na njenom licu i to tamnom karminom, koji joj je uz kombinaciju koju je nosila zaista stajao neodoljivo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija