• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

13.02.2015

08:42

DANILO IKODINOVIĆ SE NE POTRESA Briga ga za Natašino venčanje!

Showbiz

DANILO IKODINOVIĆ SE NE POTRESA Briga ga za Natašino venčanje!

Podeli vest

Nekadašnjeg vaterpolistu nije potresla vest da se majka njegove ćerke opet udala. Važno mu je to da Hana (8) bude srećna, a o tome on i dalje vodi računa.

Nakon što je objavljena vest da se Nataša Bekvalac (34) pre mesec dana tajno udala za rukometaša Ljubu Jovanovića (32), pevačica je sa svojim mužem napustila Beograd.

Dok estrada bruji o tome da je novosadska barbika ponovila isti scenario po kome se pre deset godina udala za Danila Ikodinovića, ona uživa u novom braku.

Podsetimo, i kada je prvi put izgovarala sudbonosno „da“, Nata je to uradila samo pred matičarem i kumovima. Nekoliko nedelja kasnije je to priznala u medijima, a zatim je organizovala i veliku svadbu. Kao i tada, i sada, samo sa Ljubom, prvo se zavetovala na večnu ljubav, a zatim otišla na medeni mesec u Tajland i tek kada se vratila saznali smo da je opet udata žena. Dok mladenci traže svoj mir, Natašina ćerka Hana je u Beogradu jer ide u školu, a o njoj se brine njen tata Dača Ikodinović. Bivši vaterpolista je juče kada smo ga pozvali za komentar o tome što majka njegove ćerke ima novog muža i što je Hana dobila očuha bio vrlo kratak.

- Dovoljno je da vam kažem da ovo ne mora da me zanima - rekao je za „Blic“ Ikodinović. 

Blic je pokušao da sazna da li je Nata uzela Ljubino prezime, ali to ne znaju ni njihovi prijatelji koji su ljuti zato što nisu prisustvovali činu venčanja.

- Ne verujem da je uzela prezime Jovanović jer nije uzimala ni prezime Ikodinović, ali to niko ne zna. Pokušali smo telefonom da joj čestitamo kada smo pročitali vest u novinama ali nikome se ne javlja - rekla je za „Blic“ pevačicina bliska prijateljica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija