• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

07.01.2016

13:07

NAVODNO NEMA DOKAZA! Tužilaštvo odbacilo optužbu za silovanje protiv Kozbija!

Showbiz

NAVODNO NEMA DOKAZA! Tužilaštvo odbacilo optužbu za silovanje protiv Kozbija!

Podeli vest

Tužilaštvo Los Anđelesa odbacilo je optužnicu protiv komičara Bila Kozbija za seksulano zlostavljanje dve tinejdžerke 1965. i 2008. godine, navodeći kao razlog zastarelost slučaja i nedostatak dokaza

Odluka je doneta samo nedelju dana nakon što je Kozbi (78) optužen da je 2004. drogirao i seksualno zlostavljao ženu u svom domu blizu Filadelfije, što je prvi krivični postupak pokrenut protiv njega u nizu optužbi, koje su uništili Kozbijev dobar imidž "američkog tate".

Kozbijevi advokati su odbacili te optužbe kao neosnovane i izjavili da očekuju da glumac bude oslobođen krivice.

- Zadovoljni smo što je tužilaštvo Los Anđelesa u potpunosti i pravično sagledalo sve činjenice i dokaze i što su došli do pravog zaključka odbacivši sve optužbe protiv gospodina Kozbija - izjavila je advokat Monika Prisli.

GLUMAC KOJI JE SILOVAO 50 ŽENA IDE U ZATVOR! Izdat nalog za hapšenje Bila Kozbija!

Desetine žena optužilo je Kozbija za seksualno zlastavljanje i pokušaj zlostavljanja tokom prethodne četiri decenije.

Tužilaštvo Los Anđelesa istraživalo je navode žene koja tvrdi da je 1965. kada je imala 17 godina, Kozbi odveo u džez klub, platio joj piće, a zatim je odveo svom domu gde je prisilio na seksualni odnos.

Optužbe su takođe odbačene i u slučaju žene koja je tvrdila da je sa 18 godina (2008) prisustvovala zabavi u Plejboj vili, gde joj je Kozbi dao piće, nakon čega joj je pozlilo.

Kozbi je zatim, kako je navela, odveo u sobu da legne, gde se onesvestila, a kada se probudila bila je gola.

Kozbijev advokat odbacio je optužbe uz obrazloženje da glumac nije bio u to vreme u Los Anđelesu.

Glumac je ranije oslobođen i optužbe da je sedamdesetih zlostavljao u Plejboj vili tada petnaestogodišnju Džudi Hat, u vezi sa čim je saslušan u oktobru.

Kozbi će u vezi novih optužbi biti saslušan na ročištu zakazanom za sledeći mesec.

IZVUKLA GA LOVA: Bil Kozbi pušten na slobodu uz kauciju od milion dolara!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija