• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/informer.rs

15.01.2016

11:57

KEŽMAN U VEZI SA UDATOM ŽENOM: Rasturio brak novoj devojci!

Showbiz

KEŽMAN U VEZI SA UDATOM ŽENOM: Rasturio brak novoj devojci!

Podeli vest

Nova izabranica bivšeg fudbalera udala se sa samo 19 godina, nikada nije živela s mužem, a vezu s Matejom Kežmanom je započela dok je još bila u braku

Fudbaleri obično veze s novim devojkama počinju dok su još u braku sa zakonitim suprugama, pa je bilo vreme da se i neki od njih jednom nađe u sličnoj situaciji i da čeka da se druga strana razvede. 

Ta čast pripala je bivšoj fudbalskoj zvezdi Mateji Kežmanu, koji je u vezi sa Tarom Šumonjom (24) već godinu dana, a njegova mlađana devojka je do pre samo mesec dana bila u braku!


Tara Šumonja se udala sa samo 19 godina za svog vršnjaka Milutina Mutija Perišića, sina poznatog beogradskog advokata Ace Perišića. Tara i Muti poznaju se od detinjstva, imaju isti krug prijatelja, dugo su bili nerazdvojni i iz drugarstva je nastala ljubav, a onda su se odlučili na ozbiljniji korak, na brak. Međutim, nikada nisu živeli zajedno.

- To između Tare i Mutija jeste bila ljubav, ali klinačka. Koliko su bili nezreli pokazuje i to što su ostali svako kod svojih roditelja i nakon sklapanja braka. Viđali su se kao i pre dok su bili u vezi, izlazili sa društvom, zezali se. Inače, za venčanje su napravili žurku, svi smo se dobro napili. Tara je nosila crvenu haljinu, venčali su se 1. januara 2011. godine - govori sagovornik blizak sadašnjoj devojci Mateje Kežmana. 

On kaže i da je siguran da je Kežman znao za Tarin brak jer je ona vrlo otvorena, a i ta činjenica je poznata u celom gradu.

- Milutina i Taru znaju svi u Beogradu, i mlađi i stariji. Oboje vole ekstremne sportove i mogli su time da se bave pošto potiču iz bogatih porodica. Muti je sada instruktor kajta na Adi Bojani i u Vijetnamu, a zvali su ga i u rijaliti „Veliki brat“ i nudili mu nedeljni honorar od 500 evra, ali on ih je ladno odbio - priča naš izvor, koji dodaje da je Tarin bivši muž letos pokušao da se pomiri s njom, i to upravo kada je Šumonja bila s Kežmanom i sa njegovom decom na Adi Bojani.
- Kada ju je video, ponovo su mu se vratila osećanja, ali Tara ga je oduvala. Rekao mi je da je razume jer ona sada pored Mateje ima sigurnost i sve što je oduvek želela - završava naš izvor.

Mateja Kežman nije želeo da komentariše ovu situaciju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija