• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

11.02.2016

22:09

ESTRADA NA KAUČU: Ove zvezde su pronašle spas na psihoterapiji!

Showbiz

ESTRADA NA KAUČU: Ove zvezde su pronašle spas na psihoterapiji!

Podeli vest

Nataša Bekvalac, Seka Aleksić, Ana Nikolić, Mirka Vasiljević,Suzana Mančić su neke od dama koje su potražile stručnu pomoć

Nataša Bekvalac je nedavno otkrila da je zbog depresije morala da potraži pomoć psihologa. Pevačica je priznala da je bila u toliko teškom stanju da je u jednom trenutku čak zaboravila na svoje dete, ćerku Hanu.

Zbog stresa koji nosi život u kojem svako ima pravo da vas kritikuje i komentariše, estradnim zvezdama sve je udobniji kauč kod psihoterapeuta, pa su na njega svojevremeno prilegle Seka Aleksić, Ana Nikolić, Mirka Vasiljević, Slavica Ćukteraš i Suzana Mančić.

Lečenje od razvoda

Kad sam izgubila bebu, danima ništa nisam jela, nisam bila sposobna ni da govorim
Seka Aleksić

Nataša je poslednja u nizu otkrila koliko joj teško pada teret slave, ali i da je posle razvoda od Danila Ikodinovića često bila u depresiji.

- U jednom trenutku sam toliko zapala u depresiju da sam zaboravila da imam dete. Krenula sam na razne vrste terapija, što mi je pomoglo. Uspela sam da se izborim sa depresijom i osnažim sebe - kazala je pevačica i dodala da joj je suprug Ljuba Jovanović velika podrška.

Ćukteraš pobedila strah od gužve

Public

Pevačica Slavica Ćukteraš među prvima je otkrila da je potražila pomoć psihologa. Prvo je osetila fizičke probleme - pre nekoliko godina se onesvestila na jednom nastupu. Psiholog je pretpostavio da je u tom trenutku bolovala od anksioznosti, praćene agorafobijom. Osećala je strah od gužve i velikog broja ljudi koji su prisustvovali nastupima. Dobila je savet da promeni ritam života: da ustaje u 7, počne da se bavi sportom i ostavi pušenje.

Njena koleginica Seka Aleksić najveće iskušenje je imala pre pet godina, kada je u drugom mesecu trudnoće izgubila bebu.

- Prestala sam da mislim na sve oko sebe, nisam želela da živim, htela sam da nestanem. Danima ništa nisam jela, a nisam bila sposobna ni da govorim. Samo sam želela samoću - prepričala je Seka dane posle pobačaja.

Pop zvezdu Anu Nikolić su nagla popularnost, ali i tekstovi u štampi u kojima je kritikovan njen temperament, gde je predstavljana kao "bahata", emotivno slomili i odveli na psihoterapiju 2008. godine.

- Izgubila sam veoma dragog prijatelja, a lično sam doživela i tragediju kada je Marini Tucaković preminuo sin. Angažovala sam psihologa kako bih uvidela da li je problem u meni ili u okolini - izjavila je Ana.

Vreme za psihića

Sa stresom koji joj je doneo vrtoglavi uspeh filma "Mi nismo anđeli" Mirka Vasiljević nije mogla sama da se izbori. Teško joj je palo kad su je ljudi, bez ikakvog razloga, vređali na ulici.
- Dobacivali su mi da sam glupa i loša kao osoba. Na mamin nagovor sam otišla kod psihologa na dve-tri seanse. Tada sam shvatila da ružne stvari koje nosi ovaj posao moram da

Toliko sam zapala u depresiju da sam zaboravila da imam dete
Nataša Bekvalac

prihvatim - ispričala je Mirka.

Kad se posle osam godina braka s Nebojšom Kunijevićem, članom "Sedmorice mladih", suočila sa razvodom, Suzana Mančić je shvatila da je vreme da potraži pomoć.

- Razvod je bio veliki stres. Pitala sam se gde sam pogrešila, kada, zašto... Odlazak kod psihologa je za mene bio razgovor sa sobom, bez stida i srama. Sedative i antidepresive nikad nisam koristila, suze su moja terapija - objasnila je Suzana Mančić.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija