• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

07.06.2016

19:10

DEMANTOVALA GLASINE: Marina Tucaković otkrila kome je stvarno posvećen novi hit Nataše Bekvalac!

Showbiz

DEMANTOVALA GLASINE: Marina Tucaković otkrila kome je stvarno posvećen novi hit Nataše Bekvalac!

Podeli vest

Novi album Nataše Bekvalac ugledao je svetlost dana. Glavna tema u medijima proteklih dana bila je pesma sa novog albuma "Hiljadu nula" pošto su pojedini mediji počeli da spekulišu kako je Marina Tucaković ovu numeru posvetila svom preminulom sinu Milošu

Ipak, Marina je demantovala da je numera posvećena pokojnom Milošu Raduloviću. 

- Uopšte nije tačno da je tekst pesme posvećen mom Milošu. Nataša i ja smo se dogovorile da napišem pesmu posvećenu njenoj devojčici, pošto ona nju zove "sine“ - otkrila Marina za Alo.

(VIDEO) TUŽNO! Ovu pesmu je Marina Tucaković posvetila pokojnom sinu!

Njoj je veoma drago što je pesma za kratko vreme postala toliko slušana, ali i što je album postao pravi hit.

- Čula sam da se ljudima odmah dopao. Meni je drago što je tako. Nisam stigla da ga celog poslušam. Imala sam ovih dana dosta obaveza - odaje ona.

Jedina pesma koja je posvećena njenom sinu je “Mišo moj” koju je otpevala Ana Nikolić.

NATAŠA BEKVALAC ISKRENO: Majka me nikada nije slušala kad sam pevala uživo!

- Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić - iskrena je bila Marina.

NATA PRIZNALA: Dotakla sam dno, nisam imala para ni za kiflu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
macva

pre 7 godina

Nata se zaduzila za pesmu.Skuplja 4 puta nego Saban pa neka se upita zasto je bog kazni pa sina joj napravi ovisnika na belo malo zamotano.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija