• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/informer.rs

03.08.2016

09:50

(FOTO) NINA MORIĆ HITNO OPERISANA! Manekenki pozlilo na večeri sa prijateljima!

Showbiz

(FOTO) NINA MORIĆ HITNO OPERISANA! Manekenki pozlilo na večeri sa prijateljima!

Podeli vest

Manekenka Nina Morić bila je na večeri s prijateljima kada je osetila bol u stomaku. U društvu je bio i doktor koji je odmah shvatio da je situacija ozbiljna pa je manekenka prebačena u bolnicu i operisana

Kako javljaju italijanski mediji, Nina Morić (40) hitno je operisala zbog upale slepog criva.
Hrvatska manekenka koja živi u Italiji bila je na večeri s dečkom i prijateljima kada je osetila bol u stomaku. U istom društvo bio je i liječnik Anđelo de Kataldis koje je shvatio ozbiljnost situacije pa je Morićeva odmah prebačena u bolnicu i operisana.

(FOTO) NINA PRSLA SKROZ! Pijana pokazala međunožje!

(FOTO) OŠIŠANA I POLUGOLA Nina Morić neprepoznatljiva!

Nina se oseća dobro, a putem Fejsbuk zahvalila de Kataldisu.

Podsetimo, manekenka je planetarnu slavu stekla kada se pojavila u spotu Rikiju Martina (45). Iako je ostvarila zavidnu karijeru,  Nina nije imala sreće u ljubavi. U braku sa Fabricijom Koronom (42) bila je šest godina, a posle toga lomile su je neuspešne veze. Udala se za Masimilijana Dosija, a brak je bio kratkog veka. Italijanski mediji pisali su o velikoj depresiji manekenke koja je navodno pokušala i da se ubije.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija