• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

15.08.2016

10:45

(FOTO/VIDEO) ZLOSTAVLJANJE NE PRESTAJE! Amber Herd pokazala nove modrice!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) ZLOSTAVLJANJE NE PRESTAJE! Amber Herd pokazala nove modrice!

Podeli vest

Amber Herd ponovo je uspela da pridobije veliku podršku javnosti, kada su obavljene fotografije na kojima se jasno vide nove povrede na njenim rukama, koje ukazuju da zlostavljanje od strane Depa nije nikada ni prestalo

Mišljenja javnosti su podeljena, a njih dvoje se trude da prikupe što više dokaza, koji bi svedočili u njihovu korist. Tako je Amber nedavno objavila snimak na kojem je Dep zlostavlja, dok je glumac našao njih 20, koji bi svedočili da je nevin po pitanju optužbi upućenih na njegov račun.

GLUMAC REŠEN DA DOKAŽE NEVINOST Dep našao 20 ljudi da svedoče protiv Amber!

Međutim, deluje kao da Amber prednjači, jer je ponovo uspela da šokira javnost, koja se ovog puta u potpunosti okrenula protiv glumca.

Naime, Amber se pojavila na aerodromu sa zavrnutim rukavima tako da su se videle nove povrede po rukama, koje ukazuju na to da zlostavljanje od strane glumca ne prestaje.

IMA DA GA UPROPASTI? Džoni Dep traži da se suoči sa Amber na sudu jer strahuje za karijeru!

(VIDEO) SNIMALA GA KRIŠOM: Amber Herd objavila snimak na kojem je Džoni Dep maltretira!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija