• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

13.09.2016

20:27

RISTOVSKI JURI OSKARA ZA SRBIJU I HRVATSKU! Naš glumac dva puta nominovan za prestižnu nagradu!

Showbiz

RISTOVSKI JURI OSKARA ZA SRBIJU I HRVATSKU! Naš glumac dva puta nominovan za prestižnu nagradu!

Podeli vest

Lazar Ristovski bori se sa svojim filmom "Dnevnik mašinovođe" i hrvatskim ostvarenjem "S one strane" za najveće priznanje američke akademije

Lazar Ristovski juri Oskara i za Srbiju i za Hrvatsku! Film "Dnevnik mašinovođe", u kojem Laza tumači glavnu ulogu, ovogodišnji je predstavnik Srbije za Oskara, dok će ostvarenje "S one strane", u kom takođe naš glumac igra, predstavljati Hrvate u istoj konkurenciji.

RTS OPTUŽIO GLUMCA DA IH JE PREVARIO: Ristovski je uzeo keš, seriju nije snimio!

Film ima dušu

Producent i glumac kaže da je ponosan na činjenicu što je u jednoj godini dva puta nominovan za

Public
HRVATSKI ADUT Laza u filmu "S one strane"

najprestižniju filmsku nagradu na svetu.

- Nisam razmišljao o tome, ali izgleda da jeste jedinstven slučaj da jedan glumac bude kandidat za dve zemlje. U oba filma igram glavnu ulogu, u srpskom sam producent, a u hrvatskom sam koproducent - izjavio je Ristovski.

On kaže da je ove godine vredno radio i da se nada da će nagrada američke akademije otići u njegove ruke.

- Činjenica da sam kandidat u dve države govori da sam se odrao od rada. Verujem da će "Dnevnik mašinovođe" prihvatiti publika, jer film ima dušu, ali je Oskar ipak nedosanjani san - objasnio je glumac.

PRAZNI IM DŽEPOVI Glumci traže da reklamiraju pivo!

Tata mašinovođa

Radoholik
Činjenica da sam kandidat u dve države govori da sam se odrao od rada
Lazar Ristovski

Ristovski i reditelj Miloš Radović posvetili su svoj film svim mašinovođama, jer potiču iz porodica železničara. Miloš je objasnio da su on i glumac iz privatnih razloga snimili ovo ostvarenje.

- Moj i Lazin otac bili su železničari i zato smo uradili ovaj film. Njihov posao je jako težak i odgovoran i film ima jaku priču - poručio je reditelj filma.

Pored Ristovskog u "Dnevniku mašinovođe " glume još i Mirjana Karanović, Petar Korać i Nina Janković.
 

Mirjana: Neću da vam kažem što sam Srbomrzac

Predrag Milosavljević

Mirjana Karanović je zakasnila juče na konferenciju za novinare jer je desetak minuta tražila parking mesto u okolini bioskopa "Roda". Glumica je stigla pred novinare džangrizava, a dodatno su je iznervirali fotografi kojima je cinično poručila:
- Ajde, slikajte, slikajte!
Ipak, ono što je Miru najviše izbacilo iz takta bilo je pitanje novinara Informera zbog čega, ako izuzmemo ulogu u "Mašinovođi", mahom prihvata uloge u kojima su Srbi predstavljeni kao ubice i silovatelji:
- Neću vam odgovoriti na to pitanje. Idemo dalje - rekla je Karanovićeva.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija