• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

28.09.2016

09:26

KORTNI KOKS: Ne uplićite Dženifer u razvod Anđeline i Breda

Showbiz

KORTNI KOKS: Ne uplićite Dženifer u razvod Anđeline i Breda

Podeli vest

Kortni Koks želi da zaštiti svoju koleginicu i prijateljicu Dženifer Eniston od medija koji pokušavaju da je upletu u razvod Anđeline Džoli i Breda Pita

Eniston je s Pitom bila u braku pet godina, pre nego što ju je on ostavio zbog Anđeline. 

“Dženifer nema ništa s tim”, rekla je Koks za Entertainment Tonight. “Osećam da pogoršavamo situaciju samim tim što govorimo o tome”. 

(VIDEO) ADEL O RAZVODU BREDA I ANĐE: Je*e mi se za to!

Otkako je Džoli podnela zahtev za razvod od Pita, društveni mediji preplavljeni su reakcijama u vidu gifova i slika Eniston iz njenih najpopularnijih filmova u kojima se smeje i likuje. 

Međutim, to smeta čak i njenom suprugu Džastinu Terou, koji smatra “besmislenim” uplitanjem njegove supruge u razvod para Džoli-Pit. 


 - Izgleda da ljudi imaju neutoljivu glad za prljavim vešom, iako bi svako rekako da nema -  rekao je Tero za Business Insider. 

“Očigledno to ljude zanima, ali postoje mnogo važnije stvari u životu. Šokantno je koliko trivijalnosti mogu da pobude pažnju u odnosu na mnogo važnije stvari. Kao dete razvedenih roditelja, sve što mogu da kažem je da je to grozna vest za tu decu (misli na decu Ađeline i Breda) i to je sve”.

(FOTO) GORKO KAJANJE! Poznata glumica priznala da se uništila plastičnim operacijama!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija