• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

05.11.2016

12:00

NE ODUSTAJE OD BORBE! Bred Pit tražio zajedničko starateljstvo nad decom!

Showbiz

NE ODUSTAJE OD BORBE! Bred Pit tražio zajedničko starateljstvo nad decom!

Podeli vest

Američki glumac Bred Bit zatražio je zajedničko starateljstvo nad šestoro dece s glumicom Andjelinom Džoli Pit, prema dokumentu koji je u petak podnet sudu u okviru brakorazvodne parnice

Pit je podneo zahtev u zvaničnom odgovoru na zahtev Džolijeve za razvod od 20. septembra, kojim je tražila i da dobije isključivo starateljstvo nad njihovo šestoro dece, s pravom posete za Pita.

NAPUSTILA GA ŽENA, A SADA I ZDRAVLJE? Bred Pit svaki dan posećuje Kliniku za infektivne bolesti?!

Pit i Džolijeva su postigli privremeni sporazum o starateljstvu prema kojem Pit može da posećuje decu dok traje istraga socijalne službe zbog svadje na privatnom letu sredinom septembra kada je glumac putovao sa svojom porodicom.

(FOTO) PREKIPELO MU! Muž Dženifer Aniston objavio poruku: Je*eš Breda Pita!

U sudskom dokumentu koji je podneo Pit nema novih detalja o njihovom razvodu. Pit je naveo nepremostive razlike i 15. septembar kao datum razlaza, dan posle njegove navodne svadje s 15-godišnjim sinom Medoksom.

Andželina Džoli i Bred Pit venčali su se 2014, a zajedno su od 2004. Par ima šestoro dece, uzrasta od osam do 15 godina, od kojih je troje usvojeno. 

DRAMA SE NASTAVLJA! Anđelinu Džoli četiri sata saslušavao FBI


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija