• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.11.2016

21:04

PORODIČNA DRAMA MILICE DABOVIĆ: Imala sam još jednu sestru, ali nam je ukradena kao beba!

Showbiz

PORODIČNA DRAMA MILICE DABOVIĆ: Imala sam još jednu sestru, ali nam je ukradena kao beba!

Podeli vest

Kapiten naše košarkaške reprezentacije Milica Dabović otkrila je da je njenim roditeljima ukradena beba koja je rođena nekoliko godina pre nje

I danas ne mogu da se oporave od ovog događaja niti znaju gde je ona.

- To je bila mamina druga trudnoća. Pre toga je rodila moju sestru Jelicu 1974. godine. Dve godine kasnije imala je normalnu trudnoću, devet meseci je iznela bez problema i samo su joj nakon porođaja lekari rekli da je beba rođena mrtva. Nikada nije tu bebu uzela u naručje, zbog čega se i danas pita gde je to dete nestalo- rekla je Milica i dodala:

(VIDEO) SEVAJU DUDE MILICE DABOVIĆ! Košarkašica se polugola prošetala pistom!

"Tata je tada insistirao da uzme dete, da ga vidi, ali mu oni to nikada nisu dozvolili, jer su rekli da su takva pravila bolnice. Da su imali vlast u svojim rukama, možda bi je i našli, ali to vreme je bilo mnogo afera sa kradenom decom. Bebe su prodavali, ali šta mi možemo osim da se pitamo šta je bilo sa njim. 

Sada je to nemoguće ispitati, to se desilo pre tačno 40 godina.

- Mami je trebalo mnogo da se oporavi od toga. Tek je posle 6 godina mene donela na svet. Tata je uvek želeo da imamo veliku porodicu jer he bio jedinac. Da se mama pitala ona više ne bi rađala. I dalje je sanja svake noći, trebalo je da se zove Danica - ispričala je naša košarkašica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija