• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.11.2016

09:36

SAD SE KAJE Žika Todorović priznao koje dve uloge u kultnim filmovima je odbio!

Showbiz

SAD SE KAJE Žika Todorović priznao koje dve uloge u kultnim filmovima je odbio!

Podeli vest

Poznati glumac i član žirija takmičenja "Ja imam talenat" Srđan Todorović otkrio je koje uloge u filmovima je odbio, a danas se kaje

Žika je ispričao da je najviše žali zbog filmova "Munje" i "Lepa sela lepo gore".

- Odbio sam "Lepa sela lepo gore", trebao sam da igram Mandinu ulogu. Odbio sam ga jer je trajao rat i nije mi se išlo u Višegrad, nije mi bilo prijatno. Odbio sam i Munje, to mi je isto jako žao - ispričao je Žika kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou".

(VIDEO) GLUMAČKI GENI Tada je imao samo tri godine, a već je bio profesionalac!

Glumac je priznao da nije zadovoljan ulogom u filmu "Kako je propao rokenrol".

- To je odličan film, gde sam ja loš. Ne sviđam se samom sebi. Mislim da sam mogao mnogo bolje da odigram tu ulogu. A nema ništa žalije kad igraš u jednom kultnom filmu, a nisi dobar - rekao je.

Inače, Žika je objasnio i kako je dobio nadimak.

- Ne sećam se, to je bilo u 1. razredu osnovne škole. Nije bio ni jedan Žika u odeljenju. Tada su bila moderna imena Dejan, Zoran, Dragan. Žika je podsećalo na neku provinciju i bilo je onako smešno. Građani sela Luga, muzikanti, uvek je tu bio neki Žika. I valjda je nama to bilo smešno i pričali smo neke viceve Žika peder, Toza vampir, pa smo mi glumili te viceve, nismo ih samo pričali ja i jedan moj ortak, i onda sam ja ostao tako Žika peder, ali u to vreme je ta reč bila 'no no', pa su mi skratili na Žika - rekao je Srđan.

BIO JE ROKENROL BUBNJAR! Srđan Žika Todorović: Hteo sam da budem muzičar, glumac sam postao SLUČAJNO!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija