• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

02.12.2016

18:39

BILA BIH SAMO BROJ VIŠE: Jelena ne zamera Ani što je nije zvala na svadbu!

Showbiz

BILA BIH SAMO BROJ VIŠE: Jelena ne zamera Ani što je nije zvala na svadbu!

Podeli vest

Jelena Janković je istakla kako ima novu ljubav, ali i prokomentarisala svadbu koleginice Ane Ivanović

Iako je nedavno ostala bez titule u Kini, nekada najbolja teniserka sveta (2008) Jelena Janković u sve nove poduhvate ulazi s poznatim širokim osmehom na licu.

Nedavno se odlično provela na svadbi rođenog brata Marka, a posle raskida s crnogorskim vaterpolistom Mlađanom Janovićem konačno je uspela da pronađe ljubav.

- Okrenuta sam budućnosti u svakom pogledu. Postoji neko ko mi je motivacija, ko me usrećuje. Činjenica je da ne volim da pričam o svom privatnom životu. A, trenutno sam emotivno ispunjena - misteriozna je bila Jelena u intervjuu za magazin "Gloria" i nije htela da odaje više detalja o nepoznatom srećniku.

Ona je takođe istakla da je trenutno predana tenisu i da će o ulozi majke razmišljati tek na kraju karijere, a povlačenje iz tenisa ne planira dok god osećala "radost posle dobijenog meča i tugu nakon poraza".

, Reuters

Što se tiče druženju sa Anom Ivanović i Novakom Đokovićem, kao i činjenici da nije bila pozvala na svadbu koleginice, Jelena je rekla:

- Sa Anom i Novakom se uglavnom viđam na turnirima gde je svako fokusiran na svoje obaveze i, nažalost, nemamo vremena za intimnije druženje. Nisam razočara što me Ana nije pozvala na venčanje, jer smatram da su najsrećniji trenuci u našim životima rezervisani za ljude koji su uz nas dug niz godina i s kojima delimo dobro i loše. Ja bih bila samo broj više na tom venčanju i neko ko potiče iz iste zemlje i bavi se istim sportom, što ne znači da joj ne želim sve najlepše, kako u braku tako i u daljoj karijeri.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ivan

pre 7 godina

prolepsala se hahahahahahah ne pomaze ni foto sop.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija