• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.12.2016

18:33

BURAN RAZVOD I TAJNA VEZA Poznata glumica se ponovo udala!

Showbiz

BURAN RAZVOD I TAJNA VEZA Poznata glumica se ponovo udala!

Podeli vest

Bivša žena Toma Kruza, glumica Kejti Holms, venčala se s dugogodišnjim partnerom s kojim je bila u tajnoj vezi

Glumica Kejti Holms je sa Džejmijem Foksom bila u dugogodišnjoj tajnoj vezi. Kako strani mediji prenose, par se venčao daleko od očiju javnosti na jednoj meksičkoj plaži u Kabu. Na venčanju su bili prisutni samo članovi najuže porodice. 

Razlog zašto je njihova veza ovoliko dugo tajna je to što je Kejti nakon razvoda od Toma Kruza potpisala dokument u kojem stoji da se narednih pet godina od razvoda neće viđati ni sa kim u javnosti. Izgleda da im je prijalo da ne budu u središtu medijske pažnje.

- Oni su se naime venčali istog dana kada su i stigli kako ih niko ne bi primetio, a i ceremoniju su obavili na jednoj privatnoj plaži. Oni nisu zvali nikog od prijatelja, samo oni i njihova deca iz prethodnih brakova -  otkrio je dobro obavešten izvor.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija