• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2017

20:55

SVA ARKANOVA DECA: Evo gde su i šta rade naslednici komandanta "Tigrova"!

Showbiz

SVA ARKANOVA DECA: Evo gde su i šta rade naslednici komandanta "Tigrova"!

Podeli vest

Željko Ražnatović sa pet žena ima devetoro dece: Mihajla, Vojina, Nikolu, Veljka, Milenu, Mašu, Anđelu, Sofiju i Anastasiju

Dolazak tajanstvene Sofije, ćerke Željka Ražnatovića Arkana, na sedamnaestogodišnji pomen ocu, komandantu Srpske dobrovoljačke garde "Tigrovi", izazvao je ogromnu pažnju i otvorio pitanje: gde su i šta rade ostala Arkanova deca.

O Veljku i Anastasiji, deci koju Arkan ima sa folk zvezdom Cecom Ražnatović, Srbija zna sve, međutim o Sofiji i ostalim Ražnatovićima gotovo se ništa ne zna.
Arkan je sa pet žena imao devetoro dece. Sva su uglavnom rasuta po belom svetu. Informer je istraživao gde danas žive i šta rade Željkovi naslednici: Vojin, Nikola, Milena, Maša, Mihajlo, Anđela i Sofija.

(FOTO) CECA NA ARKANOVOM POMENU OTVORILA DUŠU: Posle Željkove smrti nikad nisam bila potpuno srećna!

Public

Ratovao sa ocem, pa otišao u Švedsku
Mihajlo Ražnatović (42)

Mihajlo je Arkanovo najstarije dete, koje je dobio sa Agnetom iz Geteborga. Sa ocem je počeo da živi 1993. godine kada se iz Švedske preselio u Srbiju. Bio je član "Tigrova" i zajedno sa ocem je išao na ratišta na prostorima bivše Jugoslavije. Oženio se Beograđankom, sa kojom ima dete. Želeo je zauvek da ostane u Srbiji, međutim posle očeve smrti vratio se u Švedsku, gde i danas živi. Napisao je knjigu "Sin tigra".

Tanjug

mojugao

Borislav Pelević, Arkanov petostruki kum

Žao mi je što sva Željkova deca nisu došla u nedelju na pomen. Voleo bih da se viđaju i da su bliski, a verujem da bi to bila i jedina želja mog kuma.

Napravio je u zatvoru sa socijalnom radnicom
Sofija Ražnatović (38)


Ćerka Sofija je dete socijalne radnice koja je o Arkanu vodila računa u belgijskom zatvoru. Rođena je 1979. godine i živi u Briselu.
Spekulisalo se da je prvi put videla oca na ekranu kada je Arkan 1991. godine postao poznat čitavom svetu, međutim porodični prijatelji Ražnatovića kažu da je Arkan od rođenja brinuo o njoj. Sofija je prekjuče bila na pomenu ocu na Novom groblju.

Public

PRVI PUT NA OČEVOM GROBU! Arkanova ćerka doputovala iz Belgije na Željkov pomen!

Završila Bogosloviju, ljubila Kristijana
Anđela Ražnatović (36)

Sa glumicom Ljiljanom Mijatović Arkan ima i vanbračnu ćerku Anđelu. Završila je Bogoslovski fakultet, a nedavno je objavila i zbirku pesama. Poslednji put je viđena na Anastasijinom 18. rođendan. Ona je u odličnim odnosima sa Cecom, jer, kako je jednom rekla, pevačica ju je "hlebom hranila" kada je Arkan ubijen. Svojevremeno je intrigirala medije zbog veze sa Kristijanom Golubovićem, sa kojim se smuvala dok je bio u zatvoru.

Public

Vojin mrzi Cecu, Nikola joj glumio u spotu
Vojin i Nikola Martinović (33)

Blizanci Vojin i Nikola su Željkovi sinovi iz braka sa Natalijom Martinović, sa kojom je Željko 13 godina bio u braku. Njih dvojica su studirali glumu i radili po klubovima u Los Anđelesu, Las Vegasu i Palm Springsu.
Vojin se posle završenog fakulteta zaposlio u firmi "Hilton", napisao je knjigu "Priče o mom ocu". Poslednjih godina se često oglašavao vređajući maćehu Cecu Ražnatović.
Za razliku do njega, Nikola je u korektnim odnosima sa pevačicom. Pre nekoliko godina se vratio u Beograd, gde živi i radi. Poslednji put je viđen na očevom pomenu pre dve godine. Mnogi ga pamte iz Cecinog spota za pesmu "Nevaljala".

Public

Ne kontaktira sa polubraćom i polusestrama
Milena Martinović (35)

Milena Martinović je treće Arkanovo dete koje je dobio tokom ljubavi sa Natalijom. Ona je, baš kao i njena braća i sestra, uzela majčino prezime. Živi u Nju Orleansu, završila je filmsku režiju na Univerzitetu u Kaliforniji, a jedno vreme je bila i na studijama u Atini. Održava kontakt samo sa rođenom braćom i sestrom.

Rođena dok je Željko bio u zatvoru
Maša Martinović (26)

Natalija je Mašu rodila 1990. godine dok je Željko bio u zatvoru u Hrvatskoj. Završila je studije i zaposlila se u Njujorku, gde i danas živi. Prema saznanjima Informera, ne dolazi u Srbiju, nema kontakt sa polubraćom i polusestrama, a retko se čuje i sa Nikolom i Vojinom. Ona je jedina do čije fotografije nismo uspeli da dođemo.

Public

Patriota na Arkana
Veljko Ražnatović (21)

Četvrtog sina Veljka Arkan je dobio sa folk pevačicom Cecom Ražnatović, koja je zatrudnela veštačkom oplodnjom jer su Željko i ona bili nestrpljivi da dobiju dete. Za razliku od oca koji je bio vođa navijača Crvene zvezde, mlađani Ražnatović je vatreni navijač Partizana. Nasledio je od oca ljubav prema otadžbini, ali da bi se sklonio od budnog oka javnosti, odlučio je da studira u Banjaluci. Njegove devojke su jedna od glavnih tema tabloida.

(VIDEO) KARLEUŠA JE UVREDILA CECU, A ONDA I ARKANA: Minimaks je hteo da je brani, ali je zbog toga dobio ŠAMARČINU!

Nije zapamtila oca
Anastasija Ražnatović (19)

Anastasija je najmlađe Arkanovo dete, koje je dobio iz braka sa Cecom. Kada je ubijen, Anastasija je imala nepune dve godine, tako da oca ne pamti i ističe da joj mnogo nedostaje. Trenutno studira, zaštitno je lice nekoliko modnih brendova. Često je u žiži medijskog interesovanja zbog svojih ljubavnih veza.

Story

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedja

pre 7 godina

Zaludni i bludni tata , sejao decicu, kad god mu je dato !!!

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija