• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.01.2017

14:18

(FOTO) LUKSUZAN MEDENI MESEC! Danica Karić i Nikola Stojilković uživaju u Dubaiju!

Showbiz

(FOTO) LUKSUZAN MEDENI MESEC! Danica Karić i Nikola Stojilković uživaju u Dubaiju!

Podeli vest

Nakon raskošnog venčanja, novopečeni bračni par Danica Karić i Nikola Stojilković uživaju na prvom bračnom odmoru u Dubaiju

Ćerka biznismena Bogoljuba Karića otišla je na medeni mesec sa svojim suprugom Nikolom Stojilkovićem, a izabrali su pravu destinaciju za beg od zime.

Nikola je na svom Instagramu objavio fotografiju, gde on i njegova supruga razmenjuju nežnosti na plaži.

 

 

Podsetimo, Danica i njen izabranik izgovorili su sudbonosno "da" u novogodišnjoj noći, na glamuroznom venčanju kome je prisustvovao veliki broj njihovih prijatelja i članova porodice. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija