• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

29.01.2017

14:34

KORISTIĆE GA DA BI PREVOZIO GLUMCE! Milena Dravić poklonila Gagin čamac!

Showbiz

KORISTIĆE GA DA BI PREVOZIO GLUMCE! Milena Dravić poklonila Gagin čamac!

Podeli vest

Dragan Nikolić je obožavao vodu, često je plovio rekom, morem, a njegov čamac Milena Dravić nedavno je poklonila slavnom glumcu i njihovom porodičnom prijatelju, Radetu Šerbedžiji
Beta

Milena je odlučila da Gagin čamac pokloni Radetu Šerbedžiji u znak zahvalnosti za sve što je glumac učinio za njih, posebno kada su ih mučile neprilike.

- Dragan i ja smo sa Radetom od najranije mladosti, radili smo zajedno, družili smo se i mnogo puta u životu mi smo zaista imali neprilike, neke vrlo komplikovane stvari i nikada se nije desilo da Rade ne doleti i pruži nam pomoć. On je i tokom Draganovog bolovanja i povodom mnogih stvari uvek priskakao u pomoć i činio sve ono što je u njegovoj moći - rekla je Milena za Blic i dodala:

- To naše drugarstvo i prijateljstvo je zaista ogromno i normalno je bilo da kada se sve ovo desilo, čamac bude Radetov. Dragan jeste Vuk sa reke i obožavao je reku i čamac, Šerbedžija je opet vuk sa mora, voli da plovi i lovi ribu, a uglavnom to je način da čamac nastavi svoj put. Rade je čamcu već našao namenu, a to što je nama kroz život pomogao i sve to je toliko da je ovaj moj poklon samo mali znak zahvalnosti u odnosu na sve što je on nama učinio. On je već dao ime čamcu, Gaga se zove i uglavnom će koristiti umetnicima.

Ona bi, kako nam je otkrila, jednog dana volela da se provoza "Gagom".

- Ako budem bila u mogućnosti, naravno da bih volela da se provozam čamcem - rekla je ona.

Rade Šerbedžija je otkrio da će Gagin čamac voziti glumce na probe s Velikog na Mali Brion.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
STajcic

pre 7 godina

Eee a danas tog i takvog prijateljstva nema!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija